[囡囡推介] ❤️呢D女一世人一定要屌,迷人芳香度春宵,high L 到呢,物有所值,值得再砌❤️

名稱: 桐桐
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24840-尖沙咀-樓上骨-桐桐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約好桐桐度春宵,入房囡囡樣靚爆,曲線玲瓏浮凸,白滑大波翹臀圓潤,白淨肌膚非常誘惑,男人睇到都會噴血.....見到我好鬼開心,笑容如花,把聲鬼咁甜,迷人嘅芳香令我有衝動,態度和藹可親,善解人意,忍唔住攬埋佢揸波考牌,
主動為我寬衣解帶,侍浴擦背波推夾腸都一一玩到齊,洗到乾乾淨淨上床,
先享受按摩,正宗手骨,手勢了得,好俾心機服務,大場出身,做到夠力水得黎穴位又準,細心認真幫我按勻全身要緊位,
按鬆再日式推油,絕唔馬虎,服務做到足,樣樣細心,爽到我疲勞盡消,激情漫遊,食蛋蛋,奶袋袋,含、吹、瀨、啜,含住碌野上下激情吹奏,深淺快慢,瀨鳩頭啜鳩根,非常有節奏感,足足吹咗10分鐘,吹到碌野硬到成支棍咁,
爽到我忍唔住上套將支棍拮入去,不斷換體位,玩埋平生所學嘅所有招式,爽到佢水流不息,話好耐未試過嘅高潮!終於忍不住將萬千子孫比曬佢,物有所值,真係值得再試!
回復 SunboyM ##1 的帖子

thanks for sharing
這樣的誘惑夠
回復 SunboyM ##1 的帖子

白淨大波美腿風騷熱情好好砌。
值得支持支持
多謝師兄分享
非常誘惑
多謝師兄分享桐桐報告
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-2 05:31