[九龍走地G] 老廟

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

C HING  老廟專區在那?
算啦。。。而家老廟都要2魚半。。。又唔吹卻又催鐘。。。1 x! ?7 _6 ~: @# p0 x7 M7 X" V
8 M+ U3 K% C# M2 P
咪制。。。搵笨
Playhard69 發表於 2018-5-17 15:59 + M2 |7 A1 z: E( t  m  D
算啦。。。而家老廟都要2魚半。。。又唔吹卻又催鐘。。。
1 C) ]0 f% Q- D5 M5 f0 x! A! |
咪制。。。搵笨
4 u6 V( t& a* s8 _5 [! q
加左50蚊性價比大減。
Playhard69 發表於 2018-5-17 15:59 4 B) g( C- _4 x+ A6 K7 z
算啦。。。而家老廟都要2魚半。。。又唔吹卻又催鐘。。。
6 ^: [8 ?1 l  f
1 S; @  I& C; y6 K咪制。。。搵笨
+ L, s; y6 V  s; {
唔係呀,早幾晚玩都兩魚,包啜蛋,地方就。。。。。
用手機回應 speedingmolly2 #4 的帖子
  N  P( Y# _- E' z9 B+ C* M
# F: g" q# U2 i' q' u咪就係!
4 m4 S% {( R' Y0 B. A# Z1 `# J) n4 h/ [
上年試過2魚,後生女,包沖涼,吹,女上。。。
8 M( S' ^  q4 a3 B. w  q5 F! K: d" ^5 o
今年2魚半乜叉都冇,淨係擘大對腳。。。
用手機回應 大口 #5 的帖子8 N6 X1 L" J5 ^  m* n

* Y; f: T6 h/ y9 e( C# s7 E+ r而家仲邊有2魚呀。。。仲啜埋蛋? 40+嗰啲呀?
Playhard69 發表於 2018-5-17 16:46
: U% x. @  \6 C用手機回應 speedingmolly2 #4 的帖子
8 V6 f/ U$ _6 s' p5 U1 b
1 s' F$ q( o( e) X8 h3 @咪就係!

. s6 W1 z' X* L+ T就算加價前後生女都預佢無服務,幫你chok下細路咪服務law
本帖最後由 speedingmolly2 於 2018-5-17 17:09 編輯 8 |% V; {9 }) |5 c% k/ U( C

5 B! {4 Y0 a9 J0 O.......
Playhard69 發表於 2018-5-17 16:47 ; t  Q+ `' _5 J3 j4 e' D. ~
用手機回應 大口 #5 的帖子
7 G' s7 f# E. l. v, n2 W6 m! b* H, U) R: M$ s
而家仲邊有2魚呀。。。仲啜埋蛋? 40+嗰啲呀?
/ C3 C( i1 g, Q( X. o( v
牌頭咪兩魚。自遊行都係。我上過件兩魚自遊行波大樣靚,微信聊話應該唔會再來,搵唔到咩錢,又怕拉。佢再來我必翻食。
; x6 \8 q0 v' e8 p. |: }
Playhard69 發表於 2018-5-17 16:47 # M/ n* B, ]+ U# [" p2 T2 F4 {4 x
用手機回應 大口 #5 的帖子% \, {$ y$ g$ |$ y) @: k: n
$ o$ h7 M+ T- }0 R
而家仲邊有2魚呀。。。仲啜埋蛋? 40+嗰啲呀?
2 N& D" \' ]7 @0 j: Z

8 g- ~. m5 y# {: i咁當然40路+,房污。只收兩魚,樣就可食,有些都幾扯棋,要索鼻就唔落老廟。 FL, FJ 家用收6魚。
支持吓先!
家陣老廟環境極之差!仲要全開兩魚半零服務!家陣牌頭同北海都同價了!
9 e1 Y! G& B: h9 W8 Z9 e以前仲有兩魚,包吹又有冲涼,部分中女冇甘催鐘!5 n; q* T( b' H  P# T; {/ m4 U
家陣老廟性價比超低!等被淘汰吧!
' n: N4 D, i( q8 Y8 [" Q2 x& Y2 O
skcat 發表於 2018-5-17 19:14 9 ?8 z( k. s$ b5 H) K
家陣老廟環境極之差!仲要全開兩魚半零服務!家陣牌頭同北海都同價了!
8 q# V* m- r" }  B% `以前仲有兩魚,包吹又有冲涼,部分中女冇甘催鐘!
" ^( w' _3 x7 s+ n2 b6 U家陣老廟性價比超低!等被淘汰吧!

# ~  k! e4 s  S0 m1 p( ]% @, s& s" f  E, {
上次食個件都ok 啜蛋,女上,後推,男上派彩。兩魚。
大口 發表於 2018-5-17 20:15
8 v9 [; R& V& N6 d+ Y5 N上次食個件都ok 啜蛋,女上,後推,男上派彩。兩魚。

' g; h% R: ], i7 E7 c* u' `系咩位置食?家陣牌頭中女都要兩魚半,仲系零服務兼催鐘!
用手機回應 speedingmolly2 #8 的帖子. s- ]7 |2 V0 o0 E, Y) Y
5 ^& [; g2 s  g0 N$ k7 e  k
唔係呀,上年好多後生都仲有吹。。。2 t1 U" _- p/ P/ A
3 }1 X; g7 K7 _
試過一次撞彩有沖涼有吹有女上
skcat 發表於 2018-5-17 20:23
8 E7 M3 B+ c; A+ G$ z' X系咩位置食?家陣牌頭中女都要兩魚半,仲系零服務兼催鐘!

5 g) A9 j% v- F近大排檔
上次去.  兩舊半 唔沖涼 唔吹.  腿張開 直接來.  + c  v, }1 e2 S, A5 \
完事. 佢涼也不沖  直接返樓下企.  下次唔敢試.
& X3 B3 ~  Z- [- ^4 M) J
skcat 發表於 2018-5-17 19:14 & O# c, k4 H5 R# z0 W
2 M# o7 {5 S2 I3 Z: t/ L$ ?* l以前仲有兩魚,包吹又有冲涼,部分中女冇甘催鐘!
7 h7 S# [7 i" X3 E家陣老廟性價比超低!等被淘汰吧!
* V1 @7 z  P. x

* @: o( @9 ~7 j: P貓哥唔係Wor,我尼個月,分別食左牌頭兩件,直情企木板旁,自由一件,都係兩魚。
Playhard69 發表於 2018-5-17 22:17
* `8 P9 V$ ]3 a. J, M# g" _: j. {+ ?用手機回應 speedingmolly2 #8 的帖子
( e' y" g* K; n; b# G9 o% {7 j7 X. C- ~: r. Z8 ?
唔係呀,上年好多後生都仲有吹。。。

: i- Y7 b; b! w! O( r( l5 E真係要撞彩。我試過件後生女,叫佢幫我賴下lin,佢即時訓底擘大對腳,諗住錫下佢苙lin就格手,我直情著衫走人無比錢。可能我遇唔到。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:06