[賽後報告] 最後屌屎眼,勁能窄,條女比起AV片嘅女優有過之而無不及,好快推到人仰馬翻爆!

簽到
名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鳩癢症發作,藍藍主動熱情擁住我入房,笑淫淫嘅靚樣好鬼銷魂,身材玲瓏浮突,外衣包唔住火辣身材,香滑肌膚,竹筍靚波性感到爆,整體望落去feel惹火到爆,熱情招呼把聲鬼咁姣,真係引人入性想入非非,主動幫我寬衣解帶,好似服侍王帝咁細心殷勤,齊齊玩鴛鴦浴,用海綿搽暈梘液玩波磨股推,水簫吹奏技巧超好,吹到好舒服,淫撚到核爆,吹得一陣我有D頂唔住上床。
先幫我推油按摩,大場技師手法,絕唔馬虎,從頭到腳慢慢推按到十足,做到力夠穴位準,服務做到足,好夠專業水準,俾足心機交足貨,推油手勢真係無得彈,用心用力推到我成身舒服曬,進入激情時刻,一邊啜波一邊掃佢仙人洞,爽到佢好似好姣咁淫聲呻吟,攬住我奶完又錫,錫完又奶,裝咗摩打舌頭瘋狂奶啜,使出毒龍鑽秘密絕技,很能厲害嫁,仲係鑽得入心入肺,環保吹,橫吹直奏,有快有慢,條脷不停刺激鳩頭裂縫,支野深頂喉嚨,比起AV片嘅女優有過之而無不及,吹到碌腸膨脹得又粗又硬,勁強攻之下,我真係要爆發,頂唔順叫停帶套埋牙,抛西磨擰fing,淫聲未停過,條鳩出入順暢,不斷換花式,大家都爽到淫聲呻吟最後屌後面,白滑屁股加屎眼勁窄,好快推到人仰馬翻爆,真係好過癮!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 TTer1 ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
回復 TTer1 ##1 的帖子

36C巨乳靚女後花園開放,好窄。
多謝師兄分享
火一般辣
多謝師兄分享藍藍報告
師兄果然寫得好好。
多謝師兄分享藍藍報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:48