[芭提雅] 5日4夜 芭提雅沉船 & 喪吊之旅 Day4(完結篇)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄大家好,為免各位師兄久等,小弟決定趕工,
完成埋最後一日芭提雅之旅嘅遊記。之後就去做反一個稱職嘅CD-ROM

入正題啦,咁話說小弟送完I囡走,可以訓反落張床到,已經係朝早10點嘅事,
琴晚又出左3Q,所以上到床之後係直接訓死左架。直到小弟啲fd叫醒小弟去食野,
已經係7點嘅事。。。直接去食夜晚,咁小弟們係酒店樓下簡左間餐廳求其食,
因為大家個心都已經唔係到。咁話說當食緊飯嘅時候,朋友B就問大家今晚諗住點?
(廢話! 咁就梗係搵囡啦,聽日就反香港,唔搵囡,唔通反房打飛機呀!
原來,朋友B嘅意思係,今晚啲房點?因為4人3房,唔夠房呀嘛。
咁小弟就第一個出聲話,“啦,我唔理呀,我今晚點都要自己一間房架啦!
你地一人都用左三晚啦,我用兩晚,唔過份呀!”,就係咁小弟就爭取到自己一間房,
佢地要4p定6p都好,小弟都唔理架啦,佢地三個自己搞掂。咁好啦,食完野,
都8點幾啦,但今次第一件事並唔係直接出發去walking street,而係去搵間鋪頭買雞精,
因為真係有啲頂唔住,驚自己無貨,所以點都要買啲黎打打底。咁買完之後,
就出發去walking street啦!

一如往常,大家都係由街頭開始洗下bar先,反正時間都唔算太妟,唔洗咁急。
但洗得兩三間,大家都發現有啲唔對路,唔係啲囡囡唔得唔對路,
而係小弟4人都無飲得太盡興同都無人有叫囡落黎玩。咁係小弟一問之下,
就發現,原來大家都心有所屬,有想去嘅地方同想搵嘅囡!咁就早響啦!
(阻人搵食,要比人燒春袋架! )咁小弟4人就兵分兩路,
朋友A同朋友C去左sky fall,小弟就同朋友B去左infinity!無錯,
小弟嘅第一站並唔係去搵反I囡,而係去infinity!一來係因為小弟唔想咁早就各有各玩
(朋友B都係沉船黨嘅一員,佢沉個個就係係infinity!
二來係因為小弟都係好想再試一試搵唔搵得反個四眼囡囡!咁就各自出發啦!
咁小弟同朋友B去到infinity之後,朋友B個件,就已經等緊佢同撲左去佢到。
而黎搵小弟個個唔係囡,而係個mama桑,因為個mama桑已經認得小弟們
(梗係啦,連續四晚都去,點會唔認得呀 )。咁今次mama桑都無叫小弟睇下囡先,
就直接叫左小弟等一陣。過左一陣之後,個四眼囡囡就出黎啦!佢咩都無講,
同朋友B個件一樣就撲左上黎!原來個mama桑同四眼囡囡講,話小弟搵左佢三晚都搵唔到,
今晚特登唔出場住,等小弟黎! 嘩!聽到過樣樣,而小弟又係特登黎搵佢嘅,咁仲有咩好講呢,
玩左先算啦!  小弟諗自己應該同四眼囡囡玩左有個幾鐘啦,其間又打車輪,
又互相探索,個囡囡係真心幾玩得同幾正同真係玩得開心嘅,
但。。。小弟個細佬真心無咩反應同有啲心不在焉。。。係同囡囡互動嘅其間,
囡囡周不時都有玩弄一下小弟嘅細佬,同不停明示暗示,叫小弟帶佢出場再繼續玩,
但小弟都無直接回應佢,因為小弟真心無想帶佢出場。見到咁樣樣,
四眼囡囡當然直接問小弟係咪唔鐘意佢,對佢無興趣啦。咁小弟當然話唔係架
(唔通話係咩! )但口裡說不,身體卻很誠實,小弟嘅細佬就係無反應!
(當然有部份原因,係因為小弟呢三日已經屌左9Q,無咁容易有反應啦。但大部份原因,都係因為。。。
咁係囡囡問完小弟,小弟再同四眼囡囡玩多左15分鐘,拎埋囡囡嘅line,
小弟就放左囡囡走啦,無謂阻人搵食(留反下次先玩! )。咁都放左個囡囡走囉,
咁小弟就諗住同朋友B講聲,就行啦,點知一擰轉頭,朋友B係已經唔見左,
但邊左朋友A坐左係小弟隔離,同囡玩緊!咁小弟梗係問咩事啦!朋友A先同小弟講反,
原來朋友B15分鐘前已經走左,而佢自己半個鐘頭前已經黎左,係小弟自己玩得忘形得濟先唔知。。。
(會唔會係咁呀! )好啦,咁朋友A唔黎都黎左,咁就同佢飲多兩三杯,小弟先轉場走。
咁小弟走去邊,小弟諗都唔洗多講啦,有睇day3報告嘅師兄一定會知!
(想知道詳情嘅師兄,可以去睇反day3嘅報告

咁好啦,咁小弟就快快手走去搵I囡。去到間bar嘅門口,咦,唔見I囡嘅?!
咁小弟就照入去諗住睇下係咪已經同客飲緊啦,入到去,望真啲個場,都係唔見嘅?!
仆街啦,唔通小弟太遲,已經比人帶走左?!但咁唔入都入左黎啦,咁就唯有照飲反杯,
大不了咪飲完反去睇下仲搵唔搵得反個四眼囡囡!咁小弟就求其簡個位,諗住坐低啦,
點知坐都未坐,就有個人係後面攬住左小弟。咦,唔通鋪頭入面都有人打劫?!
咁就梗係唔係啦,原來係I囡!。原來I囡真係比客叫左入黎飲,但頭先去左補妝,
所以小弟先見佢唔到。頭先佢出黎見到小弟就即刻撲左埋黎!
(呢下係真心有feel同真心開心嘅,所以小弟認自己真心沉!
咁小弟就同I囡講“你係到就得架啦,你要陪客就陪左客先,我唔急架",
咁I囡就笑左一笑(佢個笑容真係好甜 ),小弟就見住佢,過左對面枱,
講左兩句,飲埋佢係對面枱個杯酒,就反左過黎小弟個邊。先個過程都無一分鐘,
係I囡坐左係小弟大脾到嘅時候,小弟係直頭見到對面枱個條仔O左個個表情同眼神入面嘅怒火!
(因為對面枱個條仔係自己一個坐,無其他囡,所以小弟覺得佢應該都係想Mark I囡!
咁小弟望完一次之後,就無再理過佢(小弟唔係黎望仔,係黎搵囡架! )。
咁小弟梗係專心咁同I囡吹水同玩啦!I囡同小弟講,話佢無諗過小弟真係會黎搵反佢,
所以好開心!但佢都話,因為佢無耐過小弟真係會黎搵反佢,所以佢約左啲朋友收左工去食飯,
而家唔知點算。。。咁你唔知點算,小弟都唔知點算,就玩左先算啦!因為好講真,
就算佢真係今晚陪唔到小弟,小弟要再搵囡,都會係佢收左工嘅事啦,小弟嘅首選都係佢!
(可能會有師兄覺得小弟好on9嘅,但小弟只能說,鬼叫小弟真係沉咩?!小弟都無辦法!
咁玩得一陣,佢約左食飯個個fd都黎埋小弟張枱同小弟同I囡一齊飲啦,
過程中佢兩個係用泰文講野嘅,所以小弟基本上都唔知佢兩個講乜!小弟淨係知道,
I囡個fd飲左兩杯之後,就black曬面咁走左!原來係I囡同佢講話佢今晚想陪小弟,
所以飛機左佢個fd!但小弟係睇得出I囡都有啲唔開心同唔想飛機佢個fd,
所以小弟就提出可以照帶左I囡出場先,同佢個fd食埋消夜先反酒店做其他野!
但I囡無同意呢個做法,佢話知小弟聽日就走,所以想多啲時間陪小弟
(小弟死啦,小弟真係死啦! )玩到差唔多十一點左右,其實小弟已經忍唔住,
咁就同I囡講話不如行囉!但I囡就話唔好,12點之後先出場,bar fine會平啲!小弟當然話唔介意啦,
反正都唔平得幾多!但I囡堅持唔肯,佢話佢今晚點都會陪到小弟天光,妟少少走平啲呀!咁好啦,
順下囡囡意有咩所謂,反正好明顯小弟今晚係走唔甩架啦!咁再玩多陣,
真係12點啦,小弟都未出聲,I囡就自己走左去叫mama桑埋單
(咦,而家似你緊火多過小弟緊火喎 )。咁好啦,小弟一望張單,
bar fine連囡錢連酒錢同琴晚一樣都係5800。小弟就心諗,點解咁平嘅?
(係有師兄反影,話bar fine 連ST囡錢 4000都唔係平,但小弟覺得,差唔多,
比啲有錢人玩到貴曬,係好難反反去以前個個價 )琴晚就話ST所以呢個架姐,
今晚都仲係?咁小弟一問I囡之下先知,原來佢報比公司都係報佢出ST,
但佢一樣都係會陪到小弟聽朝。(小弟死啦,無得救啦,石沉大海啦!
咁小弟無理由自己走去同間Bar講你收平左咁on9架,咁就快快手埋單走啦。
就係咁,小弟今晚又帶左I囡出場。

但由於時間唔算夜,先12點多啲嘅關係,小弟今次並無急住帶I囡反酒店,
而係同左I囡行下海邊同去食野。小弟唔知係逢係泰國囡囡同男人食野都係咁,
定淨係I囡係咁,基本上小弟同I囡食野嘅時候,對手係無郁過,
淨係負責攬住佢同摸佢大脾!真係殘廢餐一樣!咁係食緊野嘅途中,
有個個啲拎住盒首飾,係到sale人個啲呀姨行左埋黎I囡到,咁小弟就見I囡都睇得幾開心,
就同佢講,如果有睇啱,小弟可以送比佢。(小弟個一刻係心諗,你貴得去邊呀 !)
咁I囡左簡右簡,就簡左隻戒指,就問個呀姨幾錢啦,小弟聽到係話300phat嘅,
I囡聽到呢個價錢,望都知望過我,二話不說咁。。。就放低左隻戒指叫個呀姨走。
咁小弟聽到300phat咁平,又為搏紅顏一笑,就梗係即刻截住個呀姨買左佢啦!
I囡收到之後,好開心咁錫左小弟一啖(其實淨係呢一下都咩都抵反曬啦! )。
事後小弟有問反I囡點解個時唔叫小弟買?原來佢話呢啲戒指平時係啲攤仔到買,
50-60phat就有,佢覺得300 phat太貴,唔想小弟曬錢!天呀,久竟小弟係香港見到,
識到,食到個啲係唔係真係女人黎架!平時同佢地食餐飯,買個袋,閑閑地都玩小弟千幾二千啦,
而家你同小弟講300phat一隻戒指你覺得貴,唔想曬小弟錢!天呀,係咪有啲咩野錯左?
定一切都只係套路?(就算係都好,是旦啦!Who fuavking care?!
咁係小弟個心溶曬嘅時候,餐飯都同時食曬。咁就唔好講咁多啦,
埋單反酒店啦!咁反到酒店,本身係想同I囡一齊沖涼,調下情先再慢慢玩嘅,
但I囡又同小弟講怕羞!(???琴晚都屌過,睇曬全相啦,仲怕羞?
咁好啦,無謂強迫囡囡,咁今次到小弟沖先啦,快快手沖完出黎,就到囡囡沖。
咁係囡囡沖涼嘅過程,小弟都拎左支雞精出黎飲左佢,之後毀屍滅跡!之後小弟就訓次係張床到,
等囡囡! 咁突然,間房啲燈黑曬,小弟就知I囡已經沖完涼,正當小弟想起身搵下I囡係邊之際,
佢就已經撲左上黎,同小弟大戰!咁過程小弟唔多講啦,都係個啲野。
當小弟將係芭提雅嘅第10Q交左比I囡之後,小弟就攬住囡囡訓左係張床到吹水。
講過啲咩,小弟諗各位師兄都唔太想知,但最過份嘅係,吹下吹下,小弟竟然訓著左!
(你唔係下話,你訓?!無辦法,4日10Q,小弟真係唔係超人,真係好攰!
到小弟醒反,唔係因為訓夠,而係feel到小弟嘅細佬比人搞緊,咁小弟開眼一望,
先知原來I囡幫小弟吹緊!係呢一刻,小弟先相信佢出黎做左無耐。
因為佢啲吹功真心有啲差,有時仲比佢啲牙磨到有啲痛!但,無所謂啦,
唔吹得,咁小弟咪自己上囉,捉反I囡反上黎,同佢完成左係芭提雅正正式式嘅第1Q morning Q。
出完之後望一望,嘩,淡到呢。。。咁完事之後,抱多囡囡一陣,就送左囡囡走!

咁送左囡囡出房,小弟原本係諗住訓多一陣就check out離開。但床都未上到,
間房嘅門鐘就響。其實小弟個一刻係以為小弟啲fd走黎叫小弟去食野,仲要心諗,
I囡前腳走,你後腳就黎襟小弟門鐘,你班友仔係唔係偷睇小弟間房?點知一開門,
原來係I囡,咁小弟就以為佢漏左野,就問佢,你係唔係漏左野呀!哈,
點知佢擰一擰佢個頭,之後就抱住左小弟同嘴左落黎!個一下小弟成個人係比唔到反應,
呆左!因為就算係自己條囡,小弟都未試過係咁啦,可況係一個識左兩日嘅囡?
過得幾秒鐘,小弟先回過神來,開始認真咁同I囡嘅舌頭交纏!但呢一次全程基本上都係I囡做主動,
小弟仲要比佢推左落張床到,之後佢就望住小弟,同小弟講,
佢係唔捨得小弟所以先反轉頭襟小弟門鐘!(唔得啦,呢鋪野真係鐵達尼沉船,潛水員都救小弟唔到!
之後又再車過!呢次前前後後搞左個幾鐘小弟先出到,仲要真係出得兩三滴咁大把,
但呢一次係真係成個trip出得最爽,同最冧嘅一次!(無辦法啦,呢個真係名付其實嘅投懷送抱!唔到你唔冧!
咁完事之後,I囡抱住左小弟一陣,小弟先同I囡講,小弟真係要汁埋啲行李check out去機場啦。
佢先放開小弟。小弟就同I囡講,“我會反黎搵你架!”,而I囡都同小弟講,佢會好掛住小弟。
之後同小弟又車左一陣,先至走。(今次真係走左啦! )咁小弟就汁埋啲行李,check out,踏上反香港嘅路途。

就係咁呢一次嘅芭提雅5日4夜沉船之旅,係小弟總共出左12Q嘅情況之下,
完滿結束左! 係到,奉勸各位未去過泰國,仲做緊資料搜集嘅師兄一句,
呢個真係一個充滿誘惑同萬惡嘅地方,小心去完之後,反唔到轉頭!
最後,希望同多謝各位師兄鐘意小弟嘅報告! 如果各位師兄鐘意嘅,
小弟今個月尾再戰芭提雅之後可以再出!
各位師兄,有緣芭提雅見!

P.S.之前有師兄係留言到反映,小弟嘅報告,文章幅度太長,
要調教反個行距先比較容易睇,但無耐小弟真係搵唔到個行距要係邊到調教,
係到同各位睇得辛苦嘅師兄講反聲唔好意思!
同希望有師兄可以係留言到話比小弟知,個行距應該係邊到調教。
回覆 讚好 不讚 使用道具

頭位
謝分享

報ST有LT真開心,小弟都試過一次咁大把,不過係個囡囡想我帶埋佢個FD出場,就叫我比兩個囡囡既ST錢然後陪我LT既時間...不過佢地既LT係好準時咁四個鐘就走...

回復 Chonyip ##3 的帖子

師兄個頭位遲左

回復 190250 ##4 的帖子

但兩個囡囡識嘅玩3p,應該都幾爽呀師兄

正呀 師兄 我9月都會去玩 有機會一齊呀

organiser2 發表於 2018-5-17 18:01
回復 190250 ##4 的帖子

但兩個囡囡識嘅玩3p,應該都幾爽呀師兄

咁又的確係好玩既

回復 190250 ##9 的帖子

咁就無所謂啦師兄, st錢玩lt仲要起雙飛

已代修正,c兄可按編輯,便可看到我加了什麼及排位改了什麼

回復 bangkok ##10 的帖子

明白了,多謝師兄指教及麻煩師兄了

師兄好有雞運 我都第1次去泰國 就比條女狂車 車都咀都腫 搞到而家4年內去左30次不過我果條女就無你果個咁好 師兄應該好靚仔

回復 comeonjames ##12 的帖子

師兄真係好犀利,四年去左30次,小弟甘拜下風

btw,小弟唔靚仔

終於到DAY 4 睇黎你月尾再去都係會搵返呢位囡囡

恭喜師兄有雞運 ... 玩得開心! 射得放心! 沉得醉心!!

師兄介意講幾歲嗎?

師兄真好..玩到盡興..我都想啊

未睇哂。不過唔比我評今嘅?

回復 organiser2 ##1 的帖子

套路都開心啦

回復 organiser2 ##1 的帖子

Support