[TS人造美女☒JJ] 香港泰妹TS?!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實有時飛唔到過泰國,香港141 d泰妹都好似幾高汁!可以止上咳, |7 F2 v+ l5 P3 B# h# c; [9 O
肯定靚過蛇美嗰d,一定係高鐘質素。
% b! s8 V4 w! |$ C但因乜解究在香港反而更平,只是hk$800 (thb 3xxx)?咁過來做把托咩?+ {9 o8 O, u$ ^0 H
莫非係 TS? 因為堅正!專家師兄們鑒定認為呢?
# U6 B9 _1 U- K' U% p) V+ ~8 L- l
例子: s! }' U/ J. K9 u  V

4 G$ x. F4 o/ D7 w( Z, M2 v6 mhttp://go141.com/zh/A72365-尖沙咀-美少女-S.Cannes.html?ref=Exotic+banner+(Forum)
6 ?8 v+ I. m! c2 M
你喺HK,booking,然后上楼,除衫卜鸠佢,就送你走啦,都费事都你倾多几句(俗称搵快钱)
; q+ j! n! m0 Z# f+ G
, u5 I" {" F6 U6 p7 Y! l你去Agogo,现场选女,同条女soso,卜鸠佢,Maybe 条女like 你。唔Q走,我念唔喺少数
8 W- \% V, Q( j: J5 e
; O" k1 S/ t9 B而且,飞泰国,起码当喺出游。而唔喺本地游
; W% n7 x" n8 |* A
7 V6 }: H7 C) y& `# C9 _而女女,TS,LB更多选择
8 d/ i$ z  P0 o# H3 B- z) W
先吾考慮佢係人定妖,係泰國當佢收你6000銖一鑊,但係一日做到幾多單生意呢?8 N5 @5 p; t. {, G9 j) y
落黎香港,呢D質素一日最小都做到十單八單生意(講緊既係最小呀)。* N0 h! T* N6 e1 t6 O
如果等錢駛,試問閣下會選係邊度開工呢?
回復 JohnASeah ##1 的帖子3 U$ P) i: V  {
6 _# @0 V! `2 M
師兄,其實你玩一次就知咩事架啦,同係泰國玩唔係同一會事
回復 JohnASeah ##1 的帖子1 }- Y! e& B( m6 V8 E, S

$ R" |  N, e& f8 X8 `Support! That’s exciting.
Support and agree.
hank you for your informaton c hing !!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 23:52