越南妹many,一流身材配合度高,想食小淫娃要趁早

簽到
名稱: many
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A72731-尖沙咀-兼職女郎-many.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

異國風情認真唔講得笑,食開嘅師兄都知,越南妹一向係食家必食之選,便何況係發利大廈新女越南妹many,真係Lam晒咀。講吓佢身材,一流的Model身形,天然真波夠大夠彈手,幼腰加上長腳,刹食,人靚笑容甜美,仲係第一次來港,咁新鮮嫩口,點可以唔食呀。昨日many預約many要排隊排到夜晚先得閒,唔緊要,心頭好嘅嘢等吓有乜所謂呢!
& K1 Y$ U. ~  Q5 a0 B# x6 w, ]' D  U+ T8 m8 ?
約好左準時去到,上房見到many真人無調包,泰妹一向有禮貎,上鐘幫我除衫,我揸吓大波波,天然哩夠彈,Lin頭細細粒紅紅地好靚,估唔到皮膚仲好滑添。服侍我沖涼,由頭到腳洗得乾乾淨淨,大波波做波推好正,攬住佢小車吓無炸形,BM完當然要環保水簫啦,many口技好掂,奶袋含Jer,睇住佢吞吞吐吐,時不時又輕輕呻吟,好撚好玩。7 K" s7 C2 y; {3 F" r

Q  u* Y1 \& |5 d+ {5 E1 p- X返上床many已變身小淫娃,個樣夠晒姣,先幫我全身漫游,條蛇舌喺我身上游嚟游去,啜Lin奶袋含Jer,Free到痺,環保吹奏吹到雪雪聲,合埋雙眼個樣仲享受過我,我叫佢則身靠近我,一手揸波捽Lin,一手摸蟹,一摸之吓已經濕晒,扣到佢要停口呻吟。
) V- ]- _6 ^) _/ r8 ]. g8 q. d# {) A" `/ Z
上套女女夠主動,搖UN好有節奏,淫眼望住我喺度自摸,我幫吓佢托住雙乳,捽吓兩粒Lin,many好似觸電咁放蕩叫,隻蟹係咁夾吓夾吓我,轉玩狗仔式,係我發威嘅時候,我左插右插,招招到肉,猛攻之下插到啪啪聲,many好配合我,趷起屁股要我插得更入,High到我忍唔住,幾吓深入後即爆。7 x1 C+ @1 }9 }

: ~" ?0 x4 ?* {* h  G難得哩件越南妹many人靚身材又咁正,服務一流又配合,天生小淫娃就係好屌,唔知會嚟幾耐,過兩日快D過嚟返啅先得!

0 }  i# n$ @) `, C' z# ?. |: I
$ K6 _1 g3 z6 F 6dfee0805a9574926cfbc3e11e27ecf516316f73.png
回復 郭嘉 ##1 的帖子
# o4 z  F! i. D6 o5 y& s. T& w* n+ ?. V5 G% z: x5 b& Z4 h1 _' P
等我都要去試吓先得
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 郭嘉 ##1 的帖子% Z9 e6 i8 \6 W
; _! s( r& \& Z" {' S& S2 ~
後生靚女+身材豐滿

8 V& @/ u/ J6 Z' z) y  i0 m( H
$ |& ]* @$ t3 F8 i1 I% U越南妹好似好得咁喎

好正

! i$ P8 V6 B5 t0 F8 r$ ^# d9 x' e2 R' w. t$ z6 p; j/ e
流鼻血呢

8 `- m2 N0 ~% ^& _% e+ ~9 s& Y7 j2 |/ z
越南妹推介,值得支持!

回復 郭嘉 ##1 的帖子& ^  L9 {( p8 t/ M
& y  t" W6 x2 e$ ?! ~/ N
thx for the sharing

1 m: x* s- S  L/ s  S6 a) I1 E  X8 z8 }3 x
多謝師兄分享報告

回復 郭嘉 ##1 的帖子7 [8 T% W6 w  G4 u) o
/ x0 y9 u* O. m9 V# u* s
樣好淫 姣西一個I like

多謝師兄分享

回復 郭嘉 ##1 的帖子5 L$ n" i2 G1 A/ Y4 z0 ^# C$ }

: k8 E6 x8 W# O* ~# y8 p/ bBody figure looks slim and nice

0 ~  W8 P8 d- D0 X$ }
* j! Y: {$ S: d% g! k) f- D0 w大波靚女 - 我啱呀

, w( i3 O- y1 ^+ K
, ~5 v9 R$ X* I. |精彩好貼

1 J. u+ j( r$ o' T8 Z4 f+ B
6 a2 m$ [9 e% F  a0 s/ c% W0 o波濤洶湧...好吸引

* X8 E4 c: `3 c3 B
, s7 G. I2 u: t4 l個樣幾姣,應是淫娃一類,啱晒我

大波靚女

# F9 b. n9 _; T
: M( ^8 X$ J5 \3 u; Q' ~越南妹幾好喎

$ ~* {8 I- B4 r0 r  i9 d
8 `1 n% |0 U" J等我都要去挑戰吓先得

食小淫娃