[混血] NY 挪威森林㊙ 幼幼模特 魔鬼身材D級粉乳+21腰! 品質保證

84 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: NY 挪威森林
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A71906-尖沙咀-美少女-NY挪威森林.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY 挪威森林

樣貌: ★★★★★ 女人味非凡 非常迷人 大眼水靈 非常淫蕩 咀唇好性感
身材: ★★★★★★ 前突後翹 ,有傲人身材 ,心口一對D級大波 ,未除衫就漲卜卜、除左衫就對波就彈下彈下 ,堅挺得黎好有彈性 、引死人咩,仲要有蘿又有腰,個PAT又翹又好肉,皮膚好白滑、好白滑,非常非常DAP得杯落 !
服務態度: ★★★★★★ 女友FEEL(GFF)大車大咀大錫、波推水蕭、加埋 女優佢周X娜既身材真係冇得FIGHT

NY 挪威森林の幼幼模特㊙魔鬼身材D級粉乳+21腰! 品質保證 200%GFF

打俾相熟agent 約大乳高挑o靚模feel女女 女優,準時到達 ,等左幾分鐘,終於上得,多謝安排 。上到房見真人,掂,眼大大相貌她標緻 ,好招呼仲有D淫蕩,事業線又長又深,睇到我流晒口水,掂  ! 報左鐘先,幫我除衫除褲,呀女一除BRA,果然係BIG BALL蕩漾,而且係靚淺啡 LIN,好鬼引人,正到我玩到唔捨得停手  !攬攬錫錫左一陣,有女朋友FEEL,拖我一齊去洗白白,有波推水蕭,水蕭個陣唔小心俾佢吹爆左 、真係估唔到o靚模都有口爆:loveliness: 、不過咁就爆左、仲未完成我狗仔推爆A版X秀娜既心願 , 女優幫我抹身,細心,抵錫 !

上到床,我問可否加鐘、因為 女優實在係太正 、SERVICE果然有翻咁上下、加左鐘之後,我地大車左陣先,然後秀娜幫我奶晒全身,又錫LIN,又奶袋,之後環吹,吹功了得,搞到我硬到不行了,佢讚我下面好大,我又讚翻佢對波仲大,呀女好LUM,又將對波波搖下搖下 ,認真壯觀,我細佬硬上加硬,直頭起立敬禮, 女優見我已經係最強狀態就幫我上套。
先女上,邊UN邊搓蕩乳,然後起身錫LIN LIN ,再大車左陣,轉POST,男上,佢邊比我插邊攬實我,同埋係我耳邊輕輕呻吟 ,叫我大力D,睇佢個淫樣就知佢好鬼舒服,再轉個POST,狗仔猛推 ,係呻吟同晃蕩美乳之下 ,終於完事 , 女優攬住我休息左一陣,先去沖涼,成身舒服晒,好滿足,多謝推介 !抵食!

NY 孟羽天 硬件出眾、又高挑又大波、仲要服務好、夠投入、仲要可以大車、絕對好玩好砌既o靚模級女女!

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

回復 lol11 ##1 的帖子

真的樣靚身材正一定要試
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄

回帖獎勵 +1 元錢

多謝推介嫩口 靚模特

回帖獎勵 +1 元錢

好吸引好性感

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

性感可人

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

回復 lol11 ##1 的帖子

18歲高挑長腿豪乳床技出色。

回帖獎勵 +1 元錢

好想去佢個森林度探險

回帖獎勵 +1 元錢

She looks hot and gorgeous. Thanks for sharing! I will definitely try her this week.

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享,可愛幼幼,身材吸引

回帖獎勵 +1 元錢

非常迷人

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

好吸引好性感

回帖獎勵 +1 元錢

i choose her 2 weeks ago, but the agent a girl who looks like NY 不見不散
not sure if they are the same person.
price is the same

BUT the girl is plastic face, mouth had very bad smell, and fake ball

worst experience ever !!