[賽後報告] 遇上最不可思義的Mix & Match性鬥士

名稱: 前列腺高潮yo yo
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26785-深水埗-一樓一-前列腺高潮yoyo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自小就對英雄主義抱有極度崇拜,所以無論喺學業同運動方面;我都非常努力同有耐性,中學畢業後仲走咗去投考消防,到咗學堂先知道一山還有一山高,個個都係差足電同有用不完的氣力同膽色,到咗完成消防訓練之後,當然正式加入咗個人認為最有意義嘅消防員工作,可惜一次意外令我肺部受傷,無奈地被迫退下最前線,現在只能當一個緊急熱線嘅電話接線員,但仍然能夠當一份有關救人嘅工作,自然好有意義。
所謂男兒當自強,我外型雖然係威係勢,但內心仍然係細心溫馴的,當然有好多野都要襯住後生去試一試,因為工作嘅關係,放假嘅時間比起一般打工仔多,所以唔少好色嘅師兄弟平時都有搵囡囡嘅習慣,我就比較特別,喜歡玩啲有挑戰性嘅性愛,玩SM已經成為的嘅指定動作,什麼難度我都想挑戰,想去享受極少數男人有嘅感覺,當然;我選擇嘅SM導師一定要有番咁上下級數,前列腺高潮達人Yoyo係我嘅必然之選,每次搵親佢都令我再創高峰,就好似舉鐵咁,一次比一次勁揪。
之前都玩過唔少花式,估唔到Yoyo竟然識玩Mix & Match,其他囡囡學一招半式已經唔易,佢仲將馬眼自慰同腳交用在我身上,真係high到有今生無來世,爽到我打晒冷震加狂爆粗口,流嘅汗仲多過去做GYM,加上套絲襪高跟鞋,刺激度真係無得輸,仲要喺極度興奮之下至完咗事;即時要大讚Yoyo,佢仲吋咀話:仲有大把好野等住招乎我呢啲強者,哈哈哈;唔知有幾多個好此道嘅師兄弟要試吓呢?完。

Screenshot_20180519-145613_Video Player.jpg Screenshot_20180519-145623_Video Player.jpg Screenshot_20180519-145630_Video Player.jpg Screenshot_20180519-145637_Video Player.jpg

頭注香, 勁呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 leelolanto ##2 的帖子

神最強

有幾不可思意啊???

如果個女腳底粗糙  好容易擦損碌野流血   受罪囉

多謝師兄分享

回復 sisigigi ##1 的帖子

多謝師兄分享

sisigigi 發表於 2018-5-19 15:58
自小就對英雄主義抱有極度崇拜,所以無論喺學業同運動方面;我都非常努力同有耐性,中學畢業後仲走咗去投考 ...

sM達人

多謝分享

多謝師兄分享

多謝推介,好吸引

刺激

thanks for sharing, good job.

多謝師兄分享

回復 sisigigi ##1 的帖子

多謝師兄分享

正,必食之選 !多谢師兄分享!!!!!!

多謝推介 !! 支持師兄報告!!!!

咁正!一定要去試下先得

多謝師兄分享