送給有緣人-巨乳寶兒

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位CHING大家好,小弟潛水值應該去到最高級了,今次真心想為寶兒出個報告,同時都分享好野俾大家,唔再多講啦,先黎個3圍評分先!

樣貌:9/10 
  比AD相要好要白,十分清純可愛,皮膚超級白超級滑
  而且非常加分的是笑容真的很甜美,同埋可能皮膚白既關係,帶給人有種混血兒的感覺,真心靚(小弟係外貌協會會長)
  (可能真係混血兒,因為我都忘記左去問,有師兄去完記得問下留言話我知呀
  加多一句,因為天生白底,寶兒嘴唇是自然粉色的(因為入房時有口紅,後來佢沬左唇膏立即發現)
  真係廣告D都要出呢一句!!薄薄的嘴唇親下去時真係十分十分嫩滑(不知道要不要考車牌,師兄要親時記得禮貌地問下囡囡啦
身材 : 9/10 
  真人有BABY FAT,想要搵S型身材的師兄要注意反
  之不過!!喜歡玩巨乳的就不要錯過啦!!經本人雙手驗證絕對冇打假波,手感十分軟熟,好似棉花糖咁
  加上又白又滑的膚質,淨佢攬住佢已經係十分之享受啦 而家諗反都真係微微一硬

技術 : 8/10
  呢PART俾8分,其實老老實實,小弟唔係成日出黎玩,所以唔敢俾太高分
  就簡單講下小弟的經過啦~

入房沖涼個啲SKIP啦,冇乜好講,不過冇主動水蕭(但其實我就冇所謂,如果師兄們要就問下囡囡啦)
  真正令我不能忘記就係睇住囡囡幫你吹緊的時候,然後身體會慢慢 慢慢咁 轉過去你個到 差不多變成69既姿勢
  個下睇住囡囡上下咁吞吐(吹功我覺得幾好),再攬住佢下半身親吻佢好似絲綢咁滑既膚質,只能用一個字黎形容!好撚爽
  個陣有種感覺係囡囡希望來個69玩一下的,但小弟不好這玩法,所以就冇食到囡囡的鮮包啦
  最低錫係囡囡一直係到吹,完全沒有停的意思,個種任你把玩又聽話既感覺,不得不俾999個讚佢
  最後小弟當然就問寶兒如果累了就停下來啦~其實吹太舒服~怕自己頂唔順,哈哈
  (又要黎個代表心聲既括號啦,唔知細心的師兄們有冇發現,好多囡囡吹一陣又要吐口水,吹一陣又要吐多次,雖然唔會有咩特別HARD FEELING,但寶兒係一路吹到尾,應該有10分鐘左右,然後先吐口水出黎,唔知點解,就真係十分之暖心)

----打到呢到有D累了,係呢到真係多謝同佩服其他會常常分享報告的師兄----

再黎就當然係帶套入閘啦,男上去到最尾(無他個人喜好來的,囡囡好像都喜歡?),一邊插囡囡 一邊同佢大車 一邊又錫佢對巨乳,好忙呀!!同埋攬實佢大車真係超級舒服!!
  十分鐘後?應該有?有掛?又冇左億萬子子孫孫啦。自己走左去沖涼再係房間食支煙(囡囡不抽煙的,但貼心地俾我係佢房間抽左一支,當然問過囡囡是必要的尊重,謝謝妳
  同囡囡傾多一陣,放底左家用+200 TIPS,再來個GOOD BYE KISS就走左啦~~(呢個報告真係一邊打一邊回味。。已經有點掛住寶兒啦

結尾:都係帶定個頭盔先~小弟食過的囡2隻手數得晒,如果師兄們睇完覺得笨7 或者 冇SERVICE 既,唔好X我呀,就當小弟未見過大場面就好啦!!
     呢篇報告或者有唔好既地方,多多見諒。
     --喜歡 真。巨乳 同埋白滑皮膚控的兄弟,我真心推薦寶兒俾你地啦 --
     --寶兒有一瞬間笑起黎,俾我一種迪麗熱巴的感覺,真係好靚女--
     本報告目的都係覺得囡囡好,想分享俾大家,以上經歷都係本人所經歷,各位師兄如果有不好的體驗或者更好的都黎留言分享下啦
     最後想為寶兒同師兄們講野~囡囡係第一次黎澳門~錫住呢D高質囡囡呀真係要!!

完。 謝謝各位

今日係2018年5月19號,寶兒明天要離開幾天,話幾天後會再回來~想食寶兒就不要錯過啦~

PS:唔知點加條LINK:http://mo.nightlife141.com/zh/6551/澳門-酒店預約-名媛專線-巨乳寶兒

見小弟搞左咁耐,順手回覆給個支持,感謝師兄們
係唔係咁正
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝分享!

聽你形容幾啱我口味
可惜聽日走
下次佢返嚟要試試

回復 nokip ##5 的帖子

係呀~有機會試試!!好正

問囡囡攞左相 可惜唔識同好似上傳唔到~~哈哈

扯左旗

謝謝分享!

回復 Frankko ##1 的帖子

多谢师兄分享

多谢分享

內容好用心, 夠寫實, 我都忍唔住要login加你分....
期待寶兒下次回來有機會試到佢~~

話說寶兒有冇毒龍同口爆?

謝謝支持

謝謝分享

上次見到有舌吻想約
點知好full
今次返黎加左價?

多謝師兄分享

謝謝支持

支持真報告,好定唔好都無所謂,最緊要食左多返人報告。

nokip 發表於 2018-5-21 19:46
冇加
都係果個價

可能我記錯,最後都係食左
唔錯,可食用
返食就一半一半