[曼谷] 小資訊分享: baccara, addict, 春藥,burger

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1.soicowboy baccara
痴漢皇帝位
我一直無留意,可能好多師兄都知, 今次先知baccara d女係全部無著底褲,只有果條裙仔。我咁岩坐係舞台樓梯左手邊張梳化,一定要係果張梳化,因為夠低,坐bar椅就唔夠低。咁低做咩?我一向上望,好多個閪係前面un黎un去,以前我慣坐遠少少,先望到d樣。d女全部要經果條樓梯上落舞台,所以一定會係你個位前面露閪。但因為你坐得太低,好難望得清楚女女個樣,所以緊火搵食既就唔好坐。又發覺d肥妹係肥到d肉會遮著個鮑,而身材fit既,佢就咁企係度背對著,都會係2階屎忽中露左少少個鮑。有條女見我望緊,佢仲扭多2下比我睇。
當然坐bar枱果邊,枱面有鏡,反射都睇到,但做痴漢皇帝位一定係樓梯左手邊第一張梳化。
可能會問,閪有咩好睇,我都咁諗,真係現實咁睇,果種偷窺感覺,又幾好睇。

2 . Addict
而家分class, 有多p玩
次次排人牆都係選一個,menu又冇寫有3p,我印象中一般女係2千幾一個鍾,今次去係特別有幾個著唔同衫,唔同衫通常企最左邊係model級,model級連浴缸房3500 1hr 4000 1.5hr。
今次去原本想走,因為出左太多q,又無個超靚既。有個比我先到個師兄選緊,我坐係側邊等,同d女用泰文吹水。之後我話想走,d女唔比我走(當然係玩果種),問我d女靚唔靚,我話靚靚靚,之後model級條女答我4,5p都得,我話點玩,兩個錫lin, 兩個一人一邊龍珠,一個係口?媽媽生係側邊都話得,但我搵唔到4,5個岩心水。而model級條女走埋禁著我唔比我走既時候,成對奶倒晒出黎,我見佢咁玩得就選左佢。結果都令人滿意,好好傾,玩咩都肯。但貴就貴左d,壇中好似無人開過addict 3p文,搵次有機會我試試再出報告。

3.春藥
見到好多師兄一日幾q咁出,我自己都一日3q,到第4日第12q已經空氣炮,驚唔夠硬好多人會買sidegra
Sidegra有50mg 100mg,100 mg計,我係pattaya 問過2間藥房,一間400一間350,最後我係phrom phong就係轉入addict前既果條街,右邊間藥房賣緊250b一盒,暫時我知既最平,正貨有鐳射標籤,食完感覺都正路。
4.burger
呢part for搞笑, 我身為一個burger痴漢,我都幾鍾意食burger,都食得幾閪吱。
有師兄話泰國m記魚聊包好食d。我本著調查員精神,買左個魚柳包試。心諗,挑,咪一樣果d野。但一試,首先成個包好熱,感覺好新鮮,包皮係熱,鬆軟,脹身。魚柳又係好熱,炸到脆身,入面有水分唔會炸干晒。真係好食過香港好多,原因成個包感覺好新鮮好熱。當然如果拎走,等個包焗到濕晒,凍晒,我諗一9樣。
而我入m記原因係因為我上個hollys cafe個post,其他師兄話中東街m記有妖,我就去調查調查,果然入夜唔少妖聚集,會有妖企門口,但質素一般,無hollys cafe日韓系果d咁吸引,所以我就無問,調查失敗。
另外有師兄話soi11 burger好食,size岩岩好,最憎好大個,或者好厚果d,睇就好睇,但好難成個放入個。我叫左和牛,配菜沙律醬都溝得好,和牛排入口有牛味又有汁,但略嫌包皮油份重左d,唔夠脹身,唔夠實。但都係一個好burger,間野其他野都幾貴,叫多杯啤酒或薯條都過500b落樓,成舊幾水hkd,剩叫包就抵食d。
回復 comeonjames ##1 的帖子

有冇試過Carl’s Jr.嘅burger呀?快餐式burger,個人意見最正係佢!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄有冇mark低空姐店倒奶囡囡個名?同埋最終師兄係多P定剩係一個?

女女叫grace, 打假波,但全程係咁笑都ok既
我最後一個咋,因為發覺無帶太多錢

dellwtko 發表於 2018-5-19 18:48

有冇試過Carl’s Jr.嘅burger呀?快餐式burger,個人意見最正係佢!

食過,nana plaza過馬路對面個商場好似有間??如果無咁我記錯無食過,我覺得一般,m記魚柳包的確驚喜 65b 無得輸

comeonjames 發表於 2018-5-19 18:55
食過,nana plaza過馬路對面個商場好似有間??如果無咁我記錯無食過,我覺得一般,m記魚柳包的確驚喜 65b 無得輸

咁我冇幫襯過果間呀!不過芭堤亞就經常去Central Festival果間,可能香港冇,我以前求學時期喺美國經常食,見到泰國有就次次嚟都幫襯!

dellwtko 發表於 2018-5-19 19:00
咁我冇幫襯過果間呀!不過芭堤亞就經常去Central Festival果間,可能香港冇,我以前求學時期喺美國經常食,見到泰國有就次次嚟都幫襯!

下次試多次 可能師兄多左份回憶先好味d

thank ching

comeonjames 發表於 2018-5-19 19:04
下次試多次 可能師兄多左份回憶先好味d

另外M記果度D妖點得吖! 有行過果段Sukhumvit去Nana或返酒店都見唔少,次次我急急腳行快兩步!

dellwtko 發表於 2018-5-19 19:08
另外M記果度D妖點得吖! 有行過果段Sukhumvit去Nana或返酒店都見唔少,次次我急急腳行快兩步!

人一世物一世 其他師兄非汌獅都咁食

comeonjames 發表於 2018-5-19 19:09
人一世物一世 其他師兄非汌獅都咁食

咁M記果一段到Sofitel都好多非洲獅,唔通師兄又想試吓?

dellwtko 發表於 2018-5-19 19:12
咁M記果一段到Sofitel都好多非洲獅,唔通師兄又想試吓?

非洲獅3p 試完應該對人生有啟蒙

comeonjames 發表於 2018-5-19 18:53
女女叫grace, 打假波,但全程係咁笑都ok既
我最後一個咋,因為發覺無帶太多錢

上左佢個官網睇,Grace個樣都唔錯

sidegra會唔會有d咩副作用?

HIGIRLS 發表於 2018-5-19 19:55
sidegra會唔會有d咩副作用?

食完個身會好熱 感覺好似做完運動咁 無咩不良副作用

190250 發表於 2018-5-19 19:54
上左佢個官網睇,Grace個樣都唔錯

真人靚d, 佢張相同真人我諗得6,7成,但真人係靚左,同埋可能僭建左,真人大波過相

多謝探員James既Burger轉播

comeonjames 發表於 2018-5-19 20:45
真人靚d, 佢張相同真人我諗得6,7成,但真人係靚左,同埋可能僭建左,真人大波過相

請問系米石頭波……定軟身正路果隻?

comeonjames 發表於 2018-5-19 18:42
1.soicowboy baccara
痴漢皇帝位
我一直無留意,可能好多師兄都知, 今次先知baccara d女係全部無著底褲, ...

多谢报告…………纯个人觉得3P(I皇2后)系maximum, 再多就系浪費。

good information, thanks your report. you are good guy.