[賽後報告] 野玖瑰真相分享玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,再黎女上狂坐我一輪,野玫瑰自拍真相發威,開晒收陰肌

簽到
名稱: 野玫瑰
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A72184-深水埗-一樓一-野玫瑰.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

擁有36D堅挺真波,天然真波,招呼周到,態度好好,砌得又玩得,梗會要搵野玫瑰自拍真相。見到野玫瑰自拍真相真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,野玫瑰自拍真相比我攪到要呻吟吓,係沖涼房比野玫瑰自拍真相逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,野玫瑰自拍真相水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,拿拿聲由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,再黎女上狂坐我一輪,野玫瑰自拍真相發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,最後階段來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加野玫瑰自拍真相叫床聲,十分好feel,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,野玫瑰自拍真相嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
支持支持。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:06