[九龍走地G] 昨日逛完論壇今日就去咗三街

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

行到D粉紅色廣告牌樓下比個馬伕硬拉上去,霖住去睇睇就落來,結果鎖入房唔消費唔比出,硬著頭皮揀咗件,多麼深的領悟。
6 X1 Y& [7 I7 h* y# T: p

! F9 L! T, l! ]! J& K  M+ n" ^. p, s  W$ I+ N) Q
邊間場?冇報警?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回复 地溝男 ##2 的帖子
) y) j) R3 J  A  i' Q8 }0 u- H
1 `9 r; y- a, P0 O( m點報警,個馬伕好惡,而且第一次去膽小,話唔岩大把女,揀到岩爲止,硬著頭皮上了個。其實還好,400蚊,後生有樣貌,環保吹,可以錫Lin, 可以摸下面,不過就係唔肯換姿勢。

Paulker 發表於 2018-5-20 00:29
1 z5 B! Z2 S2 c2 H! Y9 E% c回复 地溝男 ##2 的帖子( p# W. f# v2 o/ J
8 L/ I! @6 `. Y7 s9 u
點報警,個馬伕好惡,而且第一次去膽小,話唔岩大把女,揀到岩爲止,硬著頭皮上了個。其實還好,400蚊,後生有樣貌,環保吹,可以錫Lin, 可以摸下面,不過就係唔肯換姿勢。
3 F+ @9 a# o& ~2 ]
唔算dm!

第一次聽 咁都得

我沒有遇過這樣情況

Paulker 發表於 2018-5-20 00:29 - c5 c* ?) `2 n1 S: ?- t
回复 地溝男 ##2 的帖子# V1 w, l, L2 L. o
! i3 P  M9 C. d+ Q) X3 g' R' h
點報警,個馬伕好惡,而且第一次去膽小,話唔岩大把女,揀到岩爲止,硬著頭皮上了個。其實還好,400蚊,後生有樣貌,環保吹,可以錫Lin, 可以摸下面,不過就係唔肯換姿勢。

( o8 R, z1 g% |9 G5 O$ |+ j6 P新填地街邊間場?

“鎖入房唔消費唔比出”8 U  v0 J7 H" O* O8 [! W; Y" T, T- ]
可信性極低,我都試過唔消費大搖大擺落樓。2 n  }/ d; `' r2 @' b
啲女係睇唔中就唔中!點迫到消費?

真有咁嘅事?

1 P0 n6 G4 x% I9 s回复 地溝男 ##2 的帖子
/ r) @8 p5 q* ~. M0 u! A: }9 k! b1 ~+ J+ D8 l

9 s$ I1 B9 y$ k2 B( D
: m, X4 C4 d0 D: l
& K. ^" ^: {4 e5 @% X8 G  R' M; F5 r: X6 k$ b
你睇唔啱絕對絕對可以走,如果佢兇鳩你封住個門口唔俾你走,或要你放底 $100 至俾你走,你打 999 開非法禁固或恐嚇勒索,軍裝嚟到佢班撚樣咪一樣死撚晒狗!8 l( y6 [3 R, L, g+ p
. X0 z- [8 ~" X/ B! {( m# _
7 s( p; X$ J$ @! z4 L
如果係我,我實扮懵撚唔會同佢嘈,捐返入房然後打 999,玩佢老母臭閪,軍裝嚟到再拍佢老母臭閪真人 Show!   (~^o^~)
% Y* T4 M( b9 q- u, D' O7 Q
. ]0 ~8 g1 _$ ]& x5 z
0 j4 k6 P+ l2 ^- T( Y$ G5 M8 v3 l3 e+ b# \
& E' g) S1 q3 h

; @$ m% _! i/ }+ `7 C+ E% {                               
登錄/註冊後可看大圖

. Z; D$ K: U8 C6 J' X
- b1 W4 y. ~) I* \" r) F6 S; _2 s

% Z# W: @# X4 i& g2 P9 }                               
登錄/註冊後可看大圖
# `+ ?2 d3 S( U$ |5 Z4 S

, }. p' R# ?4 T, W
2 H& @9 B1 k6 q9 L7 W

登錄/註冊後可看大圖

" U/ Y6 N) Y$ ~$ C  g
0 k# d" v* |5 f4 v6 f$ u5 S* N0 ~

' f5 o, B* `; P/ a" U# {                               
登錄/註冊後可看大圖
3 g7 P( O6 w, R/ n1 \8 o5 V
8 H* N) \" V1 G5 z

未聽過,第一次有人話被迫。

本帖最後由 jakyson 於 2018-5-20 08:24 編輯 ' L& S6 g; _0 e9 b. u' }4 }7 _

7 J* P8 Q6 D2 s4 E. k5 X回復 chan4 ##9 的帖子" q" w. t1 u" S5 t' B9 Z
& L4 j+ v2 z8 ]( q
我幾年前試過,冇銷我房門,睇左兩個,無謂浪費大家時間,咁諗住走,點知個keeper好惡講晒粗口鬧我吾比走之類,咁最後求其選左件,服務冇特別,但吾岩心水之外還一肚氣,冇下次

# c' z: N1 @2 T/ b回复 地溝男 ##2 的帖子: Q  v6 `! ~. W( u2 B( E& Z1 F

* E) P; |  r  \( b3 m2 y7 R/ z- A點報警,個馬伕好惡,而且第一次去膽小,話唔岩大把女,揀到岩爲止,硬著頭皮上了個。其實還好,400蚊,後生有樣貌,環保吹,可以錫Lin, 可以摸下面,不過就係唔肯換姿勢。
& v8 @3 C& t8 F8 z2 H6 a, q; s- U
硬咩拉,$400 後生有樣貌, 吊你執到寶就真

師兄唔係話你吹水,但玩咗咁耐完全未試過你咁嘅情況囉,就算佢叫你入房睇你都有權走,入咗房佢都冇權叫你留低囉

回复 jakyson ##13 的帖子. L) m9 d4 c" s# O  i
- d/ Q& I* r  `. _7 n
基本上同你一样的情况,距唔係锁我门,但系我想走果阵就顶係门口唔俾我出,真系好恶。

回复 地溝男 ##8 的帖子  U5 V/ S! i7 N! j; r# z

L7 A* j  D9 l$ H% V, z' A2 F/ N威尼斯**

回复 chan4 ##9 的帖子
$ g; V* X& f( N% e
- I2 @/ u5 D! x: ?  x) u  X1 p唔系话锁住门,其实系我话睇唔岩想走了,距话大把女,比我睇到岩为止,然后我打算走距就塞係房门度唔比我出,问我系咪玩野。

回复 ymmotng ##14 的帖子1 n& @* l1 A. L. x
, _4 X$ N. @: L) }* k7 g/ b
其实你落去三街行一行,宜家全部都系十八二十噶北姑,后生有样貌唔难稳吧?

回复 sunyiu ##15 的帖子! O; s9 m$ U9 N' c

: |2 u$ v9 F( k. Q  r; V3 l% m距系塞係門口,好惡問我系咪玩野,然後我話睇唔中,距就話大把女,睇到岩爲止。

回复 地溝男 ##2 的帖子
4 r& T, w6 f0 c) y  v
) n9 f# l  X7 p/ A: Y/ ?. N0 W威尼斯**