[九龍走地G] 昨日逛完論壇今日就去咗三街

回复 verysuperstar ##6 的帖子
' ~1 K; P! W9 `+ h+ ~3 n! x2 m4 N4 {0 p; b
我果陣具體情況係甘的,我經過門口,然後樓下有個阿伯猛甘介紹,話上去慢慢揀,睇唔岩冇所謂,我就以爲同一樓一甘洗樓就可以走,然後上去,果個收錢的馬夫就帶女來,我睇一下房間又唔系好乾淨什麼的想走,距就塞係門口,好惡甘問我系咪玩野,然後我話睇唔岩,距就話大把女上來,睇到岩爲止,然後我話要走了,距就繼續塞係門口,問我系咪玩距,唔屌上來做咩也,系咪想玩也。
回覆 讚好 不讚 使用道具

7 C9 i+ {; U2 b/ d) MPaulker 發表於 2018-5-21 01:433 U% A4 Q: t  \+ A% i0 B! u/ ^: L

4 l0 B9 P7 D# n- y0 w0 ^$ ?( _" \& v( t4 E3 _% m# O
昨晚去體驗了一次,就係跟住阿伯上樓揀,結果個馬伕塞住門口唔俾我落樓,好惡叫我唔岩揀到岩爲止,然後硬吃咗一件........
9 m* k% B0 L1 h# q' ~" |( {' Q1 _  S6 B
4 X' X6 l3 D1 c9 p/ w
藍色褲裙藍色涼鞋果個我昨晚吃咗,環保吹,可以上下其手,唔可以錫,樣還好,波細,吹技算差,腿有點丑,腳趾有點髒。
; A! U. f' V2 e' j. w, g6 P' }- v( a7 ~" v0 H
+ _$ R+ C4 S; d$ V- k* T
2 w5 C! O' X: L
) o. o8 \# R2 T! |1 i. c- q
6 {- {" x! V* h

登錄/註冊後可看大圖

# M/ k2 [0 ~* C- i5 B4 h
8 b% Y7 [6 ^& F  u$ I/ A

' r3 b) _- Y1 f  T) X8 n                               
登錄/註冊後可看大圖

6 `: q+ z0 H" ]# N* [$ A1 D" `9 R/ M0 S1 Y; \% \3 n% M9 Y8 ?

- q. a7 V) }0 o7 {3 r                               
登錄/註冊後可看大圖

4 o( v" D* C7 g0 `4 F- p/ j+ x, a0 d! C( j, P
( Q" c* b# A' J+ v5 g3 F

5 ~) @! S. W8 @, o0 p$ ?3 M/ c! ^5 t; B, L
你睇唔啱絕對絕對可以走,如果佢兇鳩你封住個門口唔俾你走,或要你放底 $100 至俾你走,你打 999 開非法禁固或恐嚇勒索,軍裝嚟到佢班撚樣咪一樣死撚晒狗!: C! }  i8 u% B+ _& R; e

0 j! s) ~" D4 X% z1 }- e1 N' A- T; P+ h5 O' [
如果係我,我實扮 on9 唔會同佢嘈,捐返入房然後打 999,玩佢老母臭閪,軍裝嚟到再拍佢老母臭閪真人 Show!   (~^o^~). `- n6 g9 C6 y1 Y, ]) T

' y' D2 u0 L: g# E6 U  Q  F" m% w! t6 s: _2 V
  h& m( i9 H  g  Z9 U! v5 ~

) T& N( n% _  H  r
! X2 |- l2 H: F' z2 y% X$ P

登錄/註冊後可看大圖

$ A* q8 O. e9 p5 w2 I
* l% y0 I1 |5 J5 |" B/ {/ l
$ W! S' w/ L/ @0 Q5 j# _3 N

登錄/註冊後可看大圖

% f/ l- ?6 b; q# z2 r2 K( L
0 d) Z8 c. g9 \" c
3 `3 y1 E1 n; s# I

登錄/註冊後可看大圖

' y4 q3 f# V1 E/ B2 K; I2 m& W8 z- x- x& B0 |

Z  K8 V2 d! V9 C, I) ]+ }                               
登錄/註冊後可看大圖

1 w' c2 v/ q' B1 V5 A* E0 L
3 e& E* X& j7 b1 G) o$ L

Paulker 發表於 2018-5-21 01:15 2 }. X6 t" d5 n/ C" H
回复 chan4 ##9 的帖子4 c/ i4 Y7 O  F6 x5 k3 q

- H7 y1 W6 T5 I( n, _5 W唔系话锁住门,其实系我话睇唔岩想走了,距话大把女,比我睇到岩为止,然后我打算走距就塞係房门度唔比我出,问我系咪玩野。
% ]0 T7 E7 ^5 B
可能佢認為睇得兩個太小,想你留耐啲睇多幾批
& S' f. o. |( W6 S. c$ P' N$ n. V1 ]- w. Y, K  J* v
講真我未試過上去睇兩件就走.....
4 u' @+ {3 A: r* L3 n) R! S7 E3 N$ R  s
當時你有無話想要咩類型嘅囡囡?

回复 chan4 ##24 的帖子, @3 r; W* |# m) k7 F  U+ a
, f6 [) ]2 k2 u2 a3 ?
睇咗两批,大概10件左右,我冇话乜嘢类型,因为第一次去唔懂

Paulker 發表於 2018-5-21 17:32 % f' f  A6 j/ v9 R
回复 chan4 ##24 的帖子7 z5 G0 s; ]' A$ M6 @

8 c$ G! `1 [: L  g( a1 u睇咗两批,大概10件左右,我冇话乜嘢类型,因为第一次去唔懂
2 E0 r' R$ M3 {
經一事、長一智!

回复 tailowan ##26 的帖子4 ~& ~1 {' e9 M* |; N/ G! O. \
; i: w4 s5 }) N3 F% ]5 _
三街有邊D場比較好的,威尼斯我係絕對唔會再去噶啦~睇各位吹水甘厲害,搞到我都想去試下姚子羚

Paulker 發表於 2018-5-22 00:16 1 k0 E% v6 s- a# _7 D, ?
回复 tailowan ##26 的帖子. Z! `- D4 L9 u" a
0 j0 Z. Y5 x6 Y+ M0 [* h) V
三街有邊D場比較好的,威尼斯我係絕對唔會再去噶啦~睇各位吹水甘厲害,搞到我都想去試下姚子羚
, C- `2 l! Z4 k" l4 J
水記....

回复 tailowan ##28 的帖子2 L9 H9 b3 j: L$ Z8 Q
+ n' x7 ?3 Z( p, i3 i
我自己過上去一次,得一個房間,然後我去果陣坐咗幾個人系度揀女女~~係水晶皇宮冇錯吧?

Paulker 發表於 2018-5-22 00:19
: x6 M0 j, T8 z+ d! e" }2 M回复 tailowan ##28 的帖子
7 h. i/ j; v/ F/ b' j7 N! e! i% h9 j) t6 `
我自己過上去一次,得一個房間,然後我去果陣坐咗幾個人系度揀女女~~係水晶皇宮冇錯吧?

" G1 h0 M# Q- l, q0 e% i/ \- b點止一間房!

回复 tailowan ##30 的帖子5 S$ ^! C5 M3 E% S

8 _- N) ?9 s& B/ X& c5 E+ c: f下次再去睇睇

回復 Paulker ##3 的帖子  V8 e) v) R3 H2 @
- u- d! z5 J" a/ b5 [4 {
400蚊後生又靚環保吹可錫可摸,過得去。

回复 Fedora339 ##31 的帖子
' |! \7 r" \* |0 w  p' ]0 q/ N* m5 r4 L6 Y% |6 S4 i  R
其实服务还算接受到,就系买服务噶过程太激气

% D( B2 y! G1 K2 a' s6 I# H
Paulker 發表於 2018-5-28 14:28 " Q: `; d: K# i. k: a
回复 Fedora339 ##31 的帖子8 S2 C$ y9 e. ~
, }$ `2 C5 q6 S& U7 ?. i/ U
其实服务还算接受到,就系买服务噶过程太激气
" G7 p6 s& K; ?
' U) ]' v0 Z" ]- f9 A  x  t; w
幾舊水、你想要乜服務?

回復 Paulker ##1 的帖子
, Z( B" f9 t' L- c. g' c. p5 f1 B; C3 l
師兄你去咗边呀?

盲婚啞嫁