[粗人粗語] 鐘仔哭笑不得的二三事🤣😭

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鐘仔有好有壞,講彩數,唔可以一竹篙打一船人。
不過,有少數害群之馬,的確過份左小小,也真拖累其他同業。
大家有沒有遇過D哭笑不得的經驗?我聽聞過的,就當笑話,分享一下,搏君一😄:
1.有假相、假廣告。本來嘛,廣告就唔好樣樣當真喇。不過,當你發現真人同相差好多,有時D回應都好好笑:死撐,"就係我泥架"(頂,蜘蛛精同豬精真係唔同樣喎🤭🤭)。一般會話:我係代班,原來的休息。(抵讚,起碼有D誠意🤫🤫)
2.服務講就多多,做就so sor ,當你話要服務,就會話今日M完左,蓮頭疼,唔嘴得,西門疼,唔摸得⋯最經典:我新泥,唔識。(不如講我係處喇,諗番起周星弛果部韋小寶中的一幕,邱淑貞演的公主扮處,切左吳世藩條野,仲話我好驚呀!😱😱)
3. 玩手機,聽電話,叫外賣⋯(嗱,呢D就係外加服務,好有heart 架👏👏)
4. 坐地起價,逐一加錢。(喂,唔係有餐牌咩?儍仔,下午茶餐牌寫波蘿油,都冇波蘿喇)🤐🤐
當然,佛系D講,唔啱咪走人囉!不過,又收穫到咁多笑話,真係開心😃
C兄真搞笑!祝你食親都正嘢!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 billng ##1 的帖子

算啦,我都遇過,明架啦

同意師兄講法!剛去左土瓜灣長寧㯲鐘仔!入到去條四川妹話唔咀得個蓮頭!有無攪錯!玩左咁耐第一次遇到!

回復 billng ##1 的帖子

我都遇過,當自助餐,食完就算了。。。

門口講乜都有。冲完涼乜都冇,或逐様如$

廣告嘅相87%都係假  多謝分享

大華1 發表於 2018-5-22 02:36
同意師兄講法!剛去左土瓜灣長寧㯲鐘仔!入到去條四川妹話唔咀得個蓮頭!有無攪錯!玩左咁耐第一次遇到!

岩岩先食左件垃圾係深水埗福榮街124,話鍚lin頭要加錢...吹都要加錢,X愛調教師認住佢千折唔好入

試過開門就比個奶奶睇,仲話「巧屍伏㗎!入來啦!」

我都遇過.明架啦