風騷大波Tina

類別: 優質桑拿
名稱: 巨乳Tina
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6563/澳門-酒店預約-伴遊預約-巨乳Tina

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日天氣咁好梗係要揾條女出出火,上到網左睇右睇唔知邊個好問老友試過巨乳Tina未,佢話食過玩得好開,我馬上打電話去就book好佢Tina,

準時上樓見睇到到Tina幾誘惑,網衣服好吸引下,160左右大波又有patpat,態度好好又姣即抽抽水,

Tina仲反攻返我攬下錫下又請我食下波餅,跟住除衫沖涼佢都好細心試好水溫就幫我沖,Tina好溫柔就先洗我linlin再洗細佬,

Tina又係咁用patpat磨我細佬,沖涼時Tina都好好服務,水蕭同bm夾腸都有而且唔係馬虎,好有feel好認真做個種前後再磨暈,

pat pat同細老都洗得乾乾淨淨好舒服,出到上床按摩手勢好夠力佢會問我,我都話ok唔好力跟住佢維持呢個力,Tina度幫我按鬆得好好,

手勢好柔好鬼舒服真係幾好心機,刮痧漫遊波推背後到前面,再同我錫lin食蛋再玩高級環保吹奏,深淺快慢係咁吹深喉下下去到盡,吹到我細佬扯到好硬,

一路吹一路望住我吹,真係吹到我好鬼enjoy,佢吹功真係有技術超班再吹就真係要走火,我叫停佢仲話想爆就爆係佢口都可以,我都係話想做下先,

Tina上套佢自動波女上騎,佢腰力真係好強勁騎到我好爽,即刻捉實佢唔比佢un住,唔係一定比佢騎爆,因為頭先比Tina吹到差唔多,轉個男上捉住佢對腳大M字型打開插,

又玩佢對波好好揸手,佢叫得鬼死咁好聽有真水,好快插咁上下先叫佢口爆!
回復 武士道 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝C兄詳細的報告
多謝師兄分享報告~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享
多谢分享