Part-time妹

類別: 優質桑拿
名稱: PartT妹
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6567/澳門-酒店預約-預約伴遊-PartT妹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

啱啱收到風話有條Part-time妹後生靚女到左...問我要唔要試下,有好野我肯定要過去喇!

上樓囡囡開門,睇到個樣真係好鬼正,年紀18歲,波又真係好靚C波,均勻身材不錯吸手波,皮膚白滑,化少妝,正呀!

忍唔住一入屋就即時除衫同佢一齊沖涼,過程中抽水肯定唔會少,我一直係度猛揸佢奶,真係好鬼軟好舒服呀!

加埋佢既水中蕭搞到我實在好鬼舒服.沖好涼就上床按摩,佢按摩方面都算可以啦,不過條女最緊要系好用心按,唔會好求其,

仲一直問我邊度比較攰,按左十零分鐘左右我就轉身。係咁渣佢對奶奶,跟住仲錫佢lin頭添,真係好鬼正呀!絕對系頂級享受,好軟好舒服~~~

之後我睇到囡囡反應好淫蕩下,就比佢錫下我細佬先!含左陣我都feel到忍唔住喇....

帶袋開頭女上,睇佢表情真係好鬼淫蕩,囡囡仲話我細佬幾大下,塞滿哂佢妹妹喎...之後換側入到後推都完全冇難度!

囡囡仲好鬼享受添!真係好鬼正!猛屌幾分鐘之後實在忍唔住啦,就射哂啲精子出去,感覺真係爽YY!

回復 大黑貓 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄報告

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 22:32