[西南地區] 河口打風,入越南境

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

河口打風,入越南境近河口是否安全呢?
我未去過河口,想去見識下,但現在看到Ching 寫到咁險,想知道由河口口岸入境越南是否又是同一樣的男人天堂呢?希望有Ching 指路。

河口入境越南老街,有師兄去過老街花街,話啲女又老又性價比低! 所以去越南最好去海防市圖山或南定市海邊區玩越幼!
skcat 發表於 2018-5-21 02:13
河口入境越南老街,有師兄去過老街花街,話啲女又老又性價比低! 所以去越南最好去海防市圖山或南定市海邊區玩越幼!

多謝ching指點,你所說的地方怎麼去方便?有多一點當地資料要注意事項及玩法嗎?
leesiusing 發表於 2018-5-21 02:29
多謝ching指點,你所說的地方怎麼去方便?有多一點當地資料要注意事項及玩法嗎?

你去越南偷跳版睇吧!呢度係神州版不方便評論!

圖山攻略
http://141hongkong.com/thread-1857525-1-1.html
下, 河口無打風喎
leesiusing 發表於 2018-5-21 02:29

謝謝師兄分享
回復 leesiusing ##1 的帖子

幾件友,爸打,d猛料爸打走咗過越南區,同之仁哥可能遠房親戚阿仁哥,重好番天,另我喜愛的名字,丁baby哥
回復 大六九大王 ##8 的帖子

幾件大哥鼠咗過去,挺細佬我曰夜掛念,真系曰以繼夜,夜以繼日
回復 大六九大王 ##9 的帖子

至於阿之仁兄同仁哥親戚關係,可能,有機會系上邊大六d女時常掛口邊的大姨媽,即大姨媽同姪女之類,不過對於d無禁無忌爸打,重正,我見過,有獅兄對住隻姨媽西,唸句咒語,就系哽砌,砌得重爽過冇姨媽,之後重大注大注偶落隻馬仔度
回復 leesiusing ##1 的帖子

連河口都大風不會好似浦寨禁變左死城吧
下?打風?仲諗住去...
呢排仲有冇打風啊?打算月中過去
oh my god,. 又打風
回復 leesiusing ##2 的帖子

我觉得河口就够了,你一个人河口那么多妹妹你都没办法一一试过,到越南反而麻烦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 15:48