[本地] NY 章梓琳:美人極緻 服務100% 170cm高妹 全程粵語DFK絕無冷場

91 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 章梓琳
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A68080-尖沙咀-美少女-NY章梓琳.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一口流利既廣東話,金髮、高挑、索女一名、眼大鼻高面尖、超NICE超熱情、長腿幼腰吸手波靚股、足以令人噴血 ,MK妹真係俾到我好正既FEEL,呢件model真人一樣電力十足 ,外形有少少似後生版琪琪,陳慧琳等多位明星,如中學生WET妹:loveliness: 、96年出世、後生妹、皮膚好滑、身材1.70m高、幼腰、長腿、C級吸手波波、服務好到爆 、絕無冷場、今期王牌

NY 章梓琳
身高:170高
三圍: 34C-22-35
國籍: 中國 ( 流利廣東話, 國語,簡單英語 )
服務: HK$ 1200 過夜另議

Model (SLIM, Tall, and Great service)
20 years old
34C-22-35
Height: ★★★★★ 1.70m
Service: ★★★★★BBBJ,DFK,BM,DATY

Overall RATING: ★★★★★

NY 章梓琳:美人極緻 服務100%  170cm高妹 全程粵語DFK絕無冷場

更多相請參考:
http://photo.qooza.hk/NBAbob

樣貌:眼大鼻高面尖,一個字:索、電力十足, 好有星味, 靚過明星,絕對正過AD相廣告
身材:高度有170cm, 唔著鞋都咁高, 走肥, 無紋身,  薄背, 34 C cup波波, pink lin, 妹妹嫩滑多水緊窄
服務/技術:有HEART既女女,可以環保吹,有69,大車特車, 原來係淫底, 前後侍浴用心
酒店:五星級酒店
安排:N姐保證係model本人,不調包、守時,非常抵讚。

差D靚女翻左黎都唔知、好在我一早SAVE低agent contact落手機聯絡人,得閒打場友誼波咁話。

得閒晨早打比N姐,話有新書到,仲話佢FIT晒我,高妹1.70M,MK妹model、幼腰、薄背C級波、仲要有長腿一對,引死人咩,唔好話我,80%男人都心動啦,而且仲靚過幼幼版還書格格照媚,立即落BOOKING去馬,到左酒店樓下後,agent CALL我上得,之後入房,果真係有樣有身材仲有服務態度,呢本書又可以列入今周經典,獲益良多,多謝agent!

上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,都未接電話,已經用脹卜卜既心口頂住我,雪白長腿有意無意闖入我雙腿之間,而且聲稱剛剛下機好累、像是有氣冇力咁倚係我既懷中,我立即緊緊抱住佢,以免佢跌在地上。雙臂之白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經,我緊緊抱住佢,五指游走在其細緻白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既無敵小蠻腰(竟然有少少腹肌... ),此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,開始同佢大車DFK..!

前戲搞到興恰恰,欲火焚身,即使除晒衫都係熱辣辣,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下,簡直摸到我欲罷不能,佢本身想本我洗耐D,但我已經火燒到上頸,必須速戰速決,佢只好出黎幫我抹身,差D腳趾都幫我抹埋,果然細心,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係上乘,但無論係相頭抑或身材都係我的最愛,更重要既係服務用心,奶LIN奶得好有HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經係最強狀態,我都事不宜遲同美少女開始大戰,由此刻既兵鋒正勁到那刻既如釋重負,MK妹模特就係正。

服務確係一絲不苟,NY 章梓琳  MK妹模特,真係一個服務態度爆分既女孩 。
記得某師兄講過一句: 你對女女好,女女會對你更好、女女對我咁鬼好、我更加要對佢溫柔d:loveliness: : 。

更多相請參考:
http://photo.qooza.hk/NBAbob

樣貌:★★★★★ 大眼電力動人,明星咁靚

身材:★★★★★★ 米七咁X高,吸手波,幼腰,長腿,正撚到爆

服務:★★★★★★ 咩正既MODEL仲要咁好服務態度,唔係正係咩?

翻食:★★★★★★ 咁正既身材+服務,必定再搵!

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

好吸引好性感

回帖獎勵 +1 元錢

謝謝分享美女報告

回帖獎勵 +1 元錢

謝謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢