越南妹pinky真人冇得頂,吹得、推得、玩得、攪乜都得。

名稱: pinky
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A72894-炮台山-兼職女郎-pinky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近好小搵女,真係有點掛住溫柔鄉,上4台睇板,南方大廈1 樓pinky越南妹都幾得,一於打過去問問,pinky聽電話都幾有禮貎,上到房間今次我搵件越南妹 - pinky年紀輕輕得20歲出頭,仲係第一次來港,夠晒新鮮,仲係嫩口嘢。, @$ g9 r& {  z9 m  B6 J8 p# h
$ C/ w6 S& i: I
pinky真人好過相,幾靚女,對眼幾淫,短頭髮,5尺5左右,人仔細細但波大好砌,對波估佢有36D,一隻一個楂唔晒,Pink Lin細乳雲粒的都細,一定好好味,雙Gap紅紅地好鮮嫩,外形無得彈。入房已開始抽水,大波波真係好好楂,急急腳除衫,服侍沖涼好細心,沖乾沖淨就玩波推水簫,Body無問題難佢唔到,吹簫更加係出色,一D都唔生硬,識得用條脷奶支棍、啜旦旦,深喉吸啜,過隱。6 U$ }/ c. j3 {5 u
; M9 x* a! B: a& r1 v9 O
之後pinky上床繼續服侍我,pinky手骨唔錯,陰柔力用得幾好,對我黎講力度岩岩好,pinky幫我按時已經有貼身既享受,小弟出手掃佢大腿pinky都無炸型,揼骨過程有傾有講,但pinky無放軟手腳,推淋巴同按穴位都好準,態度真係要讚吓返。
7 I7 X! C' j  R8 Z  |% b/ s+ J9 _+ B6 F2 I  I/ D. y; E& S
pinky叫我瞓底為我服務,櫻桃小咀加上小舌頭,由我耳仔游到落旦旦,快感一浪接一浪,回馬槍啜我Lin頭,再用隻手撚我JerJer,雙重夾擊好撚正,錫肚、大腿內則,舔旦旦,奶支棍,再掃龜頭,嘩!功夫真係好到不得了,含住龜頭喺度啜,再吞晒成條入口,深喉吸啜,再一次想射。
* O2 T3 P5 z. R4 {0 o
7 c. f# F7 n) A8 j即時上套,pinky騎上來,洞穴緊窄多天然水,邊UN邊捽我粒Lin,pinky磨我時展現強勁腰力,騎術好出色,騎咗一陣改狗仔式,夾得好實,令我更強力去抽插,插到啪啪聲,玩多兩個花式都無炸形,最後男上,瘋狂抽插一輪,終於忍唔住要射啦!休想一陣再服侍我沖涼,pinky仲嚟個事後簫,溫柔體貼,真係想執多劑、越南妹真係好玩!

# Z7 n) m5 |1 [! S+ o% J
1 C4 }5 A" ?% H7 t  A 38a3e94259ba4d109c17d9a608a97c11c1a454dd.jpg
回復 Qwertyasd ##1 的帖子
+ [3 Q7 D9 t1 \& f$ N
2 }, J+ I( m: [8 _等我都要去試吓先得
回覆 讚好 不讚 使用道具

O5 }9 c* m* }
3 I# ?) ?! ~8 l' |* R' B多謝師兄分享報告

' A# n+ Q+ v& G& L% t/ h. u5 u0 E# V9 u7 E- e' d6 n
報告很精彩

大波靚女

回復 Qwertyasd ##1 的帖子+ r9 a) T) H9 k6 J: c% i

4 x+ n" \6 y/ h& S( N/ X/ k後生靚女+身材豐滿

回復 Qwertyasd ##1 的帖子" T# Q& l6 Q2 ~

* n  O: Z& b+ y* Q4 Y靚女推介,值得支持!

回復 Qwertyasd ##1 的帖子5 f4 n8 x& g/ C$ n% d

& Z) O5 w' Q0 j* O流鼻血呢

0 A+ \; e8 p/ ^' ?; z) ]5 p
: t, l$ \  b. z# [) v波濤洶湧...好吸引

1 t( t. R; G0 q# b
* z" m0 [, O, `, _: J% D大波靚女 - 我啱呀

好正

吞晒成條入口

咁索點可以唔去試?

樣靚身材好 前突後凸

人正波正,必食之選!

有機會要去試試先至得