樣靚身材正嘅寮國妹many,服務有heart夠細心,滿足晒男人...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天時暑熱周圍都熱辣辣,係需要搵個人出出火、降降溫,噝四台見近近地發利大廈叫many嘅寮國妹都幾唔錯,即時打去約定!一去到開門見many五官好鮮明樣貎OK,充滿異國風情、笑容好甜,順眼啱我口味,身型高挑,屁股夠圓好肉地,後推狗仔式一定好好玩,把聲好嗲,叫床實會好聽,唔使多諗即時入閘。入到去many好熱情招呼我,見地方企理乾淨,感覺好舒服,佢好主動幫我除衫,我就乖機抽水,攬吓錫吓,原來many皮膚都幾滑!入到浴室先幫我全身搽上沐浴露,再用對大奶波推全身,非常落力,環跟手保水中蕭,啜到差啲就出野!沖涼後出來先按背,many手骨OK,指力夠、按壓、手掙都啱啱好,好舒服,每個位都好有心機慢慢按鬆,絕對出心無欺場!然後落油波推,波推哩吓嘢真係大波才好玩,之後掃股罅,R荔枝,有意無意間摩吓我細佬,真係有D忍唔住,反身推前面,睇住佢對大奶真係點頂,一隻手都渣唔晒,真係令人愛不惜手!many先幫我推下淋巴,跟住推前列腺,雖然好痛,但越痛越鳩硬!感覺好正好舒服!之後many上套先嚟觀音坐蓮,甘露已經滋潤細佬,果然多水多汁,上下前後狂un狂搖,爽到無朋友,我獸性大發,改男上,每一下都猛攻many,睇住對波上下晃動,呻吟配合我動作一齊高低起跌,好舒服、好有滿足感,有個圓patpat嘅many,點可以唔推車呀,轉身後進,出盡力吓吓深入,many越叫越大聲!爽得佢都高潮嚟了,最後實在頂唔順了,一洩千里,爽到我沖上雲霄!事後有服侍沖涼!下次再會揾佢!樣靚身材正,服務有heart細心,多汁多水夠真,各位師兄要快手了!! q4 R- _. y1 @/ w, M4 m" P6 Y: d1 g# O  d
咁索點可以唔去試?
回覆 讚好 不讚 使用道具

樣靚身材好 前突後凸

人正波正,必食之選!

有機會要去試試先至得

身材一流好貨色

咁正!一定要去試下先得

身材正,一試無妨

身材出眾,真想一試!

回復 schnitzer ##1 的帖子4 b; a! U8 A7 ?5 p7 K2 ]

" O* ~, i6 x* A: \) s精彩好貼

回復 schnitzer ##1 的帖子
1 Y  g% y$ E1 J7 d1 x# V% C
1 r1 y+ W! j$ M6 g3 i後生靚女

5 V, f; B/ m; n1 N5 s0 I! S9 \& }8 [; B* z, _; Z. `
Body figure looks slim and nice

# D# s$ f8 R% w+ ?
: G7 P: ]1 G: B; @報告精彩...值得一試

回復 schnitzer ##1 的帖子) H, R4 ^8 p0 q. c

z1 h7 u: T/ z$ Y7 H! \' m靚女要支持

! y) s- @8 c# k  i/ G$ O
$ y7 `5 H. l9 V% c; x' V3 A9 A個樣幾姣,應是淫娃一類,啱晒我

回復 schnitzer ##1 的帖子2 ^4 r+ ^1 @! |/ J8 f4 p" _+ w3 Y
$ _. |* z; R5 ]+ x# j3 ~
靚女推介,值得支持!

回復 schnitzer ##1 的帖子8 \: g9 `8 J0 D% ~+ x+ d

: m( T# G7 b& m. ^& Y: S# b! i大波靚女 - 我啱呀

多谢分享!& o* {* u( B/ E( m& @: ^$ y

好正

# R; \  o4 m( n, Z: ^0 ?6 @9 K. L4 c, c: C( w8 q! m
樣靚身材好