[無恥政府] 羅恩惠直斥工賊會陳婉嫻!認為陳應先向全港市民和當年參與暴動的工友鞠躬道歉,否則工賊會身為「正牌暴徒」,「你今日有咩面目出嚟指摘年青人?」

共產黨養人一定要夠豬夠蠢,例如陳婉嫻之類的垃圾!

本來工聯會放炸彈,炸死好多市民,己經無人再提,年青人好多都唔知,反而班共狗自己攞出嚟講,依家搞到全港全終國人都知道:工賊會殺人放火,炸死咁多香港人。睇怕要搞番個67暴動展覽,等年青一代知道工賊會惡行。
回覆 讚好 不讚 使用道具

iamboyboy 發表於 2018-5-23 11:07
共產黨養人一定要夠豬夠蠢,例如陳婉嫻之類的垃圾!

本來工聯會放炸彈,炸死好多市民,己經無人再提,年 ...

唔問佢, 燒林彬果時佢有無份....

大頭的Qoo 發表於 2018-5-23 14:08
唔問佢, 燒林彬果時佢有無份....

佢有嘅話,今日做咗特首啦~因為讚揚果個都得米,何況做?

工賊會在六七暴動之行為,比佔中或初一騷亂嚴重一千倍,賊婆塵丸嫻無資格吠。

iambig9 發表於 2018-5-27 05:25
工賊會在六七暴動之行為,比佔中或初一騷亂嚴重一千倍,賊婆塵丸嫻無資格吠。

根本呢個港奸政府一開始就顛倒黑白指鹿為馬啦,以梁振英為首的一眾狗官,開足了輿論機器,將旺角嘅無死人歷時只不過幾個鐘的街頭騷亂,將之定性為暴動!反而將一向幾十年人們口中所講的六七年全港大暴動,為時幾個月,死傷幾百人的事件,卻定性為騷亂。

仲要頒獎頒發最高榮譽勳章比左派暴動大旗手。

香港人而家仲未醒,認為呢個政府信得過,唔駛要民主制度監督政府。

香港人真係唔駛救,因為無撚得救。。

公亂會真的無恥就無敵!

billng 發表於 2018-5-29 00:15
公亂會真的無恥就無敵!

工賊會!全港最大的恐怖組織~