寮國妹Lily真人鬼鬼地冇得頂,吹得、玩得、做愛好得。

名稱: Lily
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A72889-炮台山-兼職女郎-Lily.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚放工同朋友食完飯,兩杯落肚,飽暖思淫慾,就近南方大廈 知道有好多好嘢食,於是就過去昅昅。一路行過去一路上四台,望一望有咩囡囡先,見有個寮國妹Lily幾好,有目標即加快腳步。見到Lily真人相當靚女,係有氣質嗰種,五官好鮮明漂亮,電眼好迷人,加上笑容親切,見到佢我已冧晒,身材當然一樣咁正,着住件恤衫但開晒胸,條事業線認真深長,波濤洶湧,短裙仔露出條美腿,修長靚線條,黃蜂腰,蘿由翹翹的,成個比例好Fit。7 I8 d$ k/ y% i6 w) w, J
* J: [4 G! v) Y0 R! h
睇完自然要除衫驗貨,波波堅彈手,皮膚又滑,揸到我唔想放心,仲要出埋口錫吓粒Lin,玩咗一陣才去沖涼。服侍沖涼好溫柔,洗乾淨後當然要貼身磨吓,再玩埋水中簫,吹功好得,硬到我幾呼要出嘢,即時叫佢口下留情! 返出嚟上床揼骨,佢揼骨功夫OK喎,力水夠、穴位準,陰柔力加上落踭,好舒服好滿意,哩Part係意料之外,估唔到寮國妹Lily揼骨都咁掂,揼骨時又同我傾吓偈,識得主動搵話題,入於善解人意,沉船都係哩個原因!
& g5 a8 y9 K2 n. ?) m. D5 }( y7 L3 I1 E
揼完骨後,由掃股開始,佢靜靜地撫摸我,見我合埋眼享受,就用咀錫,耳仔、Lin頭、肚皮、大腿,加埋隻手摸緊我細佬,真係好High,我亦不甘示弱,雙手齊出,一邊揸波一邊摸蟹,估唔到Lily咁易動情,下面已濕晒,好多天然水,佢含住我細佬慢慢品嘗,又R吓袋袋刺激我,望住佢環保深喉吹奏,我知再唔出動實比佢吹爆,Lily好似知我諗乜咁,攞個套出嚟為我帶上。6 D! Q5 m$ Q( q; n# }

6 {( t, {0 O+ T0 {  T5 K' p然後騎上嚟,先慢慢搖吓、磨吓,再加快上下喺度UN,講騎術佢真係一流,睇住佢忘我喺度UN,對波波Fing吓Fing吓,呻吟聲好憂怨,視覺聽覺享受強烈,改體位男上,托起對腳就插入去,閪水真係多,攬住佢快UN一陣,再擘大對腳狂插,佢嘅呻吟聲變得斷斷續續面都紅晒,我都頂唔順,去到終點衝刺!

) {! I* I6 O& s/ o9 Y4 w
) F2 r* m8 D% `3 ^2 S db91063da5a4eb579883d54f695c0ea0235e704f.gif
回復 tonyliabc ##1 的帖子
0 h7 q0 M; c; ~4 o+ U
- S) I; L8 ^6 Z5 ^8 U咁正,返啅得過
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 tonyliabc ##1 的帖子! f5 w8 t( U( F& }; f1 X

3 Q$ j$ r# \0 \  K靚女推介,值得支持!

回復 tonyliabc ##1 的帖子! q3 R6 b+ k5 n0 _
6 w1 E. l# O, p
報告精彩...值得一試

回復 tonyliabc ##1 的帖子8 v* s; c, q) W" t. z

3 Y9 a: n; }8 c9 e* A7 |# _' o) ~) ?3 s多謝師兄分享報告

回復 tonyliabc ##1 的帖子4 r: p* @5 `, ~$ f- W3 @

6 r  y; ^- ?( Y/ u報告精彩...值得一試

回復 tonyliabc ##1 的帖子& G# _6 y7 O& o' P+ f6 J5 l

5 Z; b- M4 q; c5 Q' u/ o. L靚女要支持

回復 tonyliabc ##1 的帖子8 g9 T/ E: _& F5 r) _+ z
. g$ }$ c2 B: ^$ Z1 V$ l) I. F
Body figure looks slim and nice

回復 tonyliabc ##1 的帖子' D4 t' E+ T; n- B4 X

4 D8 N/ y" v1 O+ Z$ \% b& x好似好得咁喎

..讚讚讚...多謝分享..

女女唔錯,食得過

回復 tonyliabc ##1 的帖子* n" K' G' _7 Z1 ]
8 ]$ G  h/ |% n% |# L
身材好

多謝分享

好正

咁正!一定要去試下先得

身材正,一試無妨

身材出眾,真想一試!