[新聞時事] FUN MOVIE

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃facebook提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
   (片呀)

睇下之後 公民袋官方又點造阿叻新聞先  

笑拿死

全港現時公務員約有18萬人,
但廢柴叻話從事高爾夫球行業全港有17萬人。

月巴真係無敵。
回覆 讚好 不讚 使用道具

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

睇完就知廢叻係廢。

唔使人講都知公文袋有幾賤

肥叔叔 發表於 2018-5-23 12:08
為支持本站的質素提昇,請多向不同的會員評分(尤其是用心發表的會員),多謝合作!

加唔加分有咩所謂, 你估黃屍咩, 無錢就無帖出

F1D1S1 發表於 2018-5-23 11:44
睇完就知廢叻係廢。

佢當左呢個係tbb節目, 一味恃住老屎忽搶野講又冇point都冇人敢stop佢.
話人阻住政府行政就係阻住地球轉, 咁佢而家支持保留高爾夫球場又係唔係阻住地球轉呢?
話人banker唔識房屋問題, 但佢自己係偽人又學人講房屋問題.
話政府根本唔需要諮詢市民意見, 但佢自己又識得用市民權利去發表多咁多意見
又話大陸已經有鹽田就唔需要保留葵涌碼頭, 咁大陸夠有高爾夫球場點解又一定要保留粉嶺?  
又話自己冇立場, 又話自己唔介意劃一部份出來, 根本自相矛盾, 只係識搶野講.

F1D1S1 發表於 2018-5-23 11:15
笑拿死

全港現時公務員約有18萬人,

不斷憑空話17萬從業員, 當被問到17萬呢條數點計出來就即刻窒晒, 死撐話有幾多執波仔, 自己又識500個教練, 窒到口啞啞就話個數係大聯盟比佢.

泛民阻地球轉。

回復 肥叔叔 ##5 的帖子

月巴叔, 有眼光, 廢叻都係你嘔像, 夠鐘喇.

回復 F1D1S1 ##7 的帖子

幾句廢話, 就可以充份体验到五毛太監既人生觏幾咁9叻.

回復 肥叔叔 ##1 的帖子

月巴叔, 四台小你同隻撈貓屎, 真係小好多 FUN.

kinsoncc 發表於 2018-5-23 13:21
佢當左呢個係tbb節目, 一味恃住老屎忽搶野講又冇point都冇人敢stop佢.
話人阻住政府行政就係阻住地球轉,  ...

英雄所見略同。

條友只是搶野講,大大聲發爛渣,論點無 points。陳淑莊叫佢計17萬從業員條數,即被 K.O.,原來是 9up。不過看到仍有很多低能人會幫阿叻呢條粉腸。

https://www.facebook.com/photo.php?v=1081575531990525

巨大狗大 發表於 2018-5-24 17:12
英雄所見略同。

條友只是搶野講,大大聲發爛渣,論點無 points。陳淑莊叫佢計17萬從業員條數,即被 K.O. ...

5毛睇完拍手, 係因為佢講左幾次公民黨拖政府後腿嘛, 5毛咪聽得開心囉, 但在高爾夫球場問題上, 好似佢地呢班大聯盟, 反對政府收球場的, 何嘗不是拖政府後腿? 呢個方案已經係689年代提出架啦, 如果唔係佢地呢班人反對, 政府都收左啦, 即係反對拆人屋就係拖政府後腿, 反對拆球場就唔算拖後腿?

月巴叔, 廢叨話佢係生意人, 你同意吗 ? 你下面件撈貓屎同廢叻一樣, 丫大个口廢嗡, 好似大媽当街露出塊野大小便.

artlo 發表於 2018-5-24 20:46

月巴叔, 廢叨話佢係生意人, 你同意吗 ? 你下面件撈貓屎同廢叻一樣, 丫大个口廢嗡, 好似大媽当街露出塊野大小便.

條友絕子絕孫, 無兒無女, 香港下一代與佢無關, 梗係想保留個球場比佢玩樂啦, 你老友就傻L到當佢偶像!

回復 kinsoncc ##17 的帖子

佢老人家做咗键盆戰士, 就幻想变身大雀俠, 連药都冇时間食.