[賽後報告] 越南妹真係好大波二 PAK (Phuc An Khang)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去左日航附近的(其實並唔係真係咁隔離)PAK massage
我自己都玩找左陣先至發現原來佢就係個迴旋處,大大個招牌,有幾條女係條樓梯到迎賓嘅大廈 6/F
我依家影特登影咗張相方便夠兄弟找

選咗VIP房880k因為所有野都係自己房唔使麻煩,又唔使落locker 感覺上安全啲, 入房換衫等左陣條女到
話屌啊又高又大波又後生佢話自己25歲個樣普通OK啦, 又唔係話好靚, 又唔係話唔靚咁呀, 個樣都係曳曳地嗰陣,好挑逗

佢叫我沖涼啦,佢幫我校水哇,屌長腿烏低身突條底褲出嚟,就即刻想後入!跟住我坐落去佢又烏低身個波撞個頭到囉洗身

洗完之後出嚟幫我抹身,就即刻含落嚟,雪雪聲,跟住就冇乜特別part 1,反轉對波即刻醒我食波餅,又含又chok我條野好忙咁樣, 條長腿又真係好鬼正! 出咗嘢寫晒落佢塊面度, 佢自己佢自己都話要沖涼

又真係唔使俾貼士喎, 感覺上都好平值得一試嘅地方, 所有服務員都好有禮貌

不過啲越南妹真係好撚大波,痴撚線都唔知食咩大㗎

謝謝分享
PAK 跟VienDong不知哪個比較好
回覆 讚好 不讚 使用道具

尼間成個流程  係米可以玩半小時至一個鍾?

我有朋友10分鐘內射完,女女就話有下個客等緊請佢離開

定係佢唔好彩?

回復 大腸人 ##2 的帖子

唔知,未去過VD
但我只是客觀說呢度性價比超高

回復 牛肉河 ##3 的帖子

佢又真係你一出佢就停

Thanks for sharing

vip 房:90 mins
普通房:60 mins

正常服務係唔會一出野就收工,都會同你按下正骨,直到差不多夠鐘先走 !

大腸人 發表於 2018-5-23 22:40
謝謝分享
PAK 跟VienDong不知哪個比較好

Vien Dong 女肯定靚D,但D女只系用手,呢度就女會用口,會自動徐衭比你任摸下面,呢一 part vien dong 肯定無。重要小費分分鐘開你一百萬。呢度就全包。

回復 JohnASeah ##1 的帖子

Sounds like a great experience ching

Austinpower 真有經驗。我去過VB, Vvip房, 有個人一個的桑拿,濕蒸和有水果食。
我中午去,囡唔得,無用口。服務一般。女和服務員係咁問要tips. 煩。
不過我朋友果個佢好鐘意,但被屈左一百萬。地點方便

請問日航係邊
師兄可唔可以降低你第一篇的限權要求,睇唔到。

這樣看起來PAK massage 性價比要更高了許多
下個月去胡志明肯定去試試

thank you

越南妹真係好撚大波,痴撚線都唔知食咩大
不能同意更多

謝謝大大分享

越南妹大波係少數,多數細波。

谢谢分享大大厉害

acchan恒 發表於 2018-5-24 00:17
Austinpower 真有經驗。我去過VB, Vvip房, 有個人一個的桑拿,濕蒸和有水果食。
我中午去,囡唔得,無用口 ...

google map搵nikko hotel

acchan恒 發表於 2018-5-24 00:17
我中午去,囡唔得,無用口 ...

個名大大個放在頭版。 Google 一下就見,加上呢間有人早就放左名片上網,睇多D報告就揾到。

大波之餘仲要好白淨

恭喜ching吃到好货