水圍ktv被查,各位小心了

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚收到消息水圍ktv被查,今天還要看看開不開,還想今晚去,看來近排還是小心一點了。

沙嘴前晚开始了!应该是金海、魅力、源泉、金色、沙皇同时受影响!只有好歌唱一间正常提供女女!
其余几间所有妈咪女女通知了放假!
今次沙嘴风暴估计是美城酒楼漏煤气爆炸引起的!至于水围就真系唔清楚了
三哥陳三吉 發表於 2018-5-26 13:35
沙嘴前晚开始了!应该是金海、魅力、源泉、金色、沙皇同时受影响!只有好歌唱一间正常提供女女!
今次沙嘴风暴估计是美城酒楼漏煤气爆炸引起的!至于水围就真系唔清楚了

消息靈通,果然老手!多謝提醒。
holy shit raid again
消息靈通,多謝師兄提醒。
三哥陳三吉 發表於 2018-5-26 13:35

呢排想去魅力都話唔開 搞到都無乜癮
好歌玩到厭啦 女又少 個個都好似見過哂咁 過夜既就更加唔好講
呢排轉戰皇崗村 可能上到有點麻目 依加都係為飲酒 場靚d女又多d
想問羅湖區d酒店係咪打緊風
回復 arlotyar ##1 的帖子

謝謝師兄分享
本來打算上去,好彩得到師兄提示一下吾冼掃興一轉!
消息靈通,多謝師兄提醒
回復 arlotyar ##1 的帖子

多謝師兄提供
多谢提供
謝謝師兄分享!!多謝師兄提供
三沙一咀死曬水!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 21:17