[芭提雅] Hollywood 片場女女價格5月27日

Hollywood片場女女性價比太低,不值得特別過去
回覆 讚好 不讚 使用道具

15000 LT 果個相都唔掂,仲收咁貴, 痴線

谢谢师兄分享

我係泰國都玩左一段時間,識左幾個鬼佬,佢地話LT最多唔會俾超過4500B,點解你地d報價咁高?

回復 hebe003 ##37 的帖子

點解我係泰國識既鬼佬都話俾到盡只會俾4500LT,而呢度啲師兄個個都話6000UP?

hkbackuper 發表於 2018-6-1 23:05

點解我係泰國識既鬼佬都話俾到盡只會俾4500LT,而呢度啲師兄個個都話6000UP?

可能見我地中國人..或亞洲人..

我去完hollywood 玩  我問過D女有D開6000先有D開8000-10000
但是同D女 開過底7000以下會早走
如果開5000-6000再好同條女講清楚唔好早走 如果早上走扣一半錢
等條女考慮下
我會同女咁講
佢覺OK咪上唔OK咪算囉
再好等到2點開價好D
以家D大陸人學叻左開5000
我親眼見到聽到大陸人同D女開5000 佢地同D女講再多給5000你們上就上 不上
找別人啦
如果各位師兄去HOLLYWOOD玩一定開5000-6000
多過6000以上唔好比

vogue0266 發表於 2018-5-26 21:08
hollywood我早幾年開始以不再去了,15000-20000匹呢D水魚價,擺明搵笨七,完全唔合性價比,分分鐘仲要貼錢 ...

Ching, any recommendation? I'll be going to Thailand next week

回復 seba_lo1213 ##52 的帖子

以留言在39樓

roadpeople 發表於 2018-5-27 02:04
Too many 水鱼
Inflating the rate

我幾年前去係講緊3000b-4000b ST, LT一定唔會過$6000b
後生靚女都咁話,果然幾年前預言中晒,泰國唔係俾大陸人玩貴,而係俾日本仔玩貴晒

vogue0266 發表於 2018-5-29 00:45

小弟近幾年以轉玩DBLOWJOB BAR多,個人覺得比較抵玩,通常800-900匹BJ,要ST就 ...

但巴打玩法係點?一路飲酒一路吹?

回復 WalkingStreet ##55 的帖子

通常先坐在bar叫支啤酒揀女傾下,然後睇你想blow job定開大,blow job就會帶你入去埋面的幽暗小卡位,以007為例,入面佈置得都幾舒服,幾有情調,卡位已不規則的形式遍佈,有輕紗作裝飾,你真係可以一邉飲一邉enjoy的,如想開大佢會帶你上留上,還記得上次同朋友去,佢開大,做完條女仲想要,再做多次都係收一次錢,真係坻到爛,通常女女會叫你請lady drink的,都係百二三匹一杯,記得唔好比太多tips,以免做壞規舉,因為鬼佬場,一般鬼佬都唔會比太多,因成張單都係千零匹,一二百以足夠了。

15000都好意思開.......
請問可否share15000囡囡睇下咩料

15000真心貴,砍水魚~~通常咩人去的多??

想當年去HOLLYWOOD 留左好多腳毛
當年仲係玩緊2 3K ST LT

HOLLYWOOD 如果講女來來去去都係果幾班人

如我所知其唔係日本人玩貴 係D泡菜仔玩貴曬

15000的確貴咗d,不如3000食多幾隻ST,一夜連執3劑都有d力不從心

貴左禁多 之前LT都係5,6k

15000B真係點開得出架 搵agent分分鐘仲平過佢

11點重早...所以開高價

聽講以家平左少少