宅男再出動 泡菜味的粉絲 < n a^o7 ! > 紫荊~果果

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

嗨 又係我呀 自從肉醬意粉之後一直念念不忘 不過男人都係愛新鮮,宅男都不例外,之前既可愛都好想試,可惜夾唔到時間,今日又見到有新人 點都要抽個靚時間去試下
小弟都係第一次半夜出動,可能前幾日睇完歐聯,同卡利奥斯一樣失眠掛,廢話唔講,今日約左果果試下,去到可能夜晚得閒,開門有個成個美少女戰士 唔係咁樣打扮,係條長腿好似姐一樣咁幼咁長 我四萬咁口話約左果果 原來美少女戰士就係果果 見到對腳已經開始幻想緊,岩既每天食既野唔同先有營養
洗澡後,果果已經準備好毛巾幫我擦背,新人黎講幾有家教,瞓低嘆下先,年紀輕輕既果果都有板有眼,力度可以,位就差小小,不過勝在有心肯學,半夜仲精神過下午既我,慢慢咁同果果傾下計,我無聊問下佢,其實做spa有咩唔同佢就話聽佢地講係磨下沙浸下咁,仲問我今晚要不要試下 我就話 《有啲野,唔洗喺一晚做晒既,我哋又唔係趕時間》哈哈,但係又估唔到果果反應竟然超快話《但有啲嘢,今晚錯過咗就唔會再做》 我擰反轉個身望住果果 大家哈哈哈 笑得好開心,之後大家就好投緣一邊傾一邊按既時間就係最快樂
話咁快又到推油時間,唔知係天份定天生,果果推油既手勢特別溫柔 比果果推下推下又真係幾舒服,慢慢係我既patpat位置迴旋,不過生手始終係生手,係Rpp方面唔知點做好,我經驗都唔係多係咁易同果果講下點做,聰明既佢好快就知道個方法,甚至做到好似個種類似抓龍筋既手法,搞到我慾仙慾死,好快就要求轉身啦
可能抓得太舒服,特別興奮轉身之後有些小獸性,果果抱住我係我耳邊輕聲講[有啲野,唔洗喺一晚做晒既,我哋又唔係趕時間]比佢講一講又係喎夜晚洗咩講慢慢嘆,果果表示我係佢第二個客人,唔係好識不過我會當你係我男朋友咁對待,我聽到之後仲興奮,搞到我好期待,果果未開始落油先扒係我身上,錫下估唔到舌功都幾勁,比佢錫到我都幾爽,然後開始慢慢落油,手法唔算特別,不過好溫柔好似怕整痛我咁,我都唔執輸去試下果果既身材,就咁望以為無咩野原來係無障礙,唔怪之得睇落普普通通,但上到手原來係兩座大山峰 我慢慢伸手入去無葉問上身,我慢慢去玩弄兩粒小果 果果輕輕捽,我又輕輕捽 大家都開始投入 見到果果閉起眼睛 我就打開眼前唯一阻礙,可遇不可求 我雖然好想,但我無去破壞難得一遇既野,我沉醉左係兩粒小果 越來越興奮 平時都要包到好實我先有感覺,不過今日可能好Feel,果果咁溫柔都搞到我叫哂,最後我一手捽住 果果食住提子 我禁實佢個頭最後衝剌,將我係歐聯既鬱闊一次過發洩晒
我平時好小抄牌 今日就例外 都未沖身就炒左先 之後果果輕輕一吻再抱我起身沖身 醉哂
沖完身出來 正想走見到果果整杯麵食,我再望下我個銀包,正當睇黎係肉醬意粉之時,果果話不如一齊丫 我當然唔會拒絕啦,齊齊係廳第二回合,望真原來唔係合味道,係泡菜味粉絲,不過重點不在粉絲而係整粉絲比我既果果
食飽飽果果送我出門,話下次再見 最後係樓下我發了一個V7比果果 < n a^o7 !  >

回帖獎勵 +28 元錢

Thanks for sharing!!
果果 looks great!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

條女好似好正喔!

回帖獎勵 +28 元錢

幾有女友feel

回帖獎勵 +28 元錢

回復 文天祥 ##1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

要玩

回帖獎勵 +28 元錢

thanks for your sharing

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享spa

回帖獎勵 +28 元錢

主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

thx for the sharing

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享~新資訊

回帖獎勵 +28 元錢

wow 兩座大山峰 wow

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

師兄齊齊係廳第二回合!令人羨慕!

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄索女推介

回帖獎勵 +28 元錢

Thank yo ufor sharing of this post ! Nice

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享