[揾女心得] 嚴打,有好有唔好

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

而家,真係唔建議去大陸玩。
上星期六,同J同K一齊上老坦,東X
搵返相熟MAMI,但佢都同我講呢排玩要小心,我就話我上去係飲下酒抽下水,應該唔過夜。MAMI話OK,留左房。
19時準時到,MAMI入黎,話好多女,而且好多都出街,我問:好多出街?有冇可能呀,因為我黎開呢個場,女唔少,但出街應該7:3比例,而且普遍質素差少少。今次居然話多女?MAMI老實講,因為呢排嚴,所以好多客都少黎左,生意差左,女女都想搵多D,但價錢都唔平,坐4/5,ST14/16,LT18/20,我記得我係由200坐枱開始去呀,而家已經係一倍價錢。咁我就無諗過夜既,但點知一入黎,好多靚女,而且個個四萬咁口,去開既都知,佢地以前唔憂做,你俾唔起錢,根本連笑都唔會笑,我一叫條女坐底,就試試佢,我話唔過夜,佢居然話,無問題,最緊你開心,嘩,真定假呀?同時,J同K都揀到女,史無前例第一圈已經揀晒,不過,呢晚D女係高質。咁就飲酒,但好明顯無以前飲得咁放,衫明顯都密實左。所有洗費都高左。
埋單
酒錢 2500
公主 300
講返,以前我地3個人飲,酒錢大約位位400左右。所以而家真係貴。
以上。
真系好貴,未計女錢都成1000銀。
可能仲供應假酒水
回復 香蕉味雞翼 ##1 的帖子

多謝分享
贵少少没问题,最紧要玩得平安
回復 燒雞翼 ##2 的帖子

無得同以前比啦,以前酒錢加女加房,2500左右,而家3000人仔都未得。
回復 edmondcu ##3 的帖子

唔係可能,果D百威咩金裝銀裝全部假,無味既,D V仔仲離譜。
回復 黄华德 ##5 的帖子

而家大陸無絕對平安,咩場都可能比人查,曾幾何時,皇X都話係D官既鐵窴,咪又係俾人查幾次。
回復 香蕉味雞翼 ##7 的帖子

小心飲四人
价格不便宜啊!而且找不到可以一个人去玩的那种场
冇得同以前相比
而家好多人都選擇出泰國消費,講真兩三日假,去轉泰國計埋機票仲平過咁玩,
不過始終大陸有大陸風味,但性價比真係越來越唔岩數

始終同channel比較好
香蕉味雞翼 發表於 2018-6-1 00:08
而家,真係唔建議去大陸玩。
上星期六,同J同K一齊上老坦,東X
搵返相熟MAMI,但佢都同我講呢排玩要小心, ...

真的今時唔同往日,往事只能回味了!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:10