[賽後報告] 新兵之SAIGON之旅分享

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛從SAIGON回來不久。首先多謝K, M同L幾位師兄。因為本身單兵唔係好識玩,好彩約到幾位師兄帶路。
落左機重係早上。出左機場就諗住唱些少錢(USD50)坐的士去酒店。行到其中一間個阿嬸都幾熱情,係咁叫我過去。好,是旦啦反正唱些少無咩分別。
上網CHECK過1USD大概唱22700左右。而果條阿嬸在計數機打了228XX,依咦個RATE幾好喎。
佢以極速在計數機計完,總數係1106000,然後又極速攞叠錢俾我。一開始諗:佢地日日唱,所以數定先。幾好效率喎。
但一絲直覺告訴我,要數下先。(你知啦,VND幾多個零,唔熟嘅真係好呢hea...)
點煩我都數完,真係唔見5000,我埋去同阿嬸講,我話爭5000佢又極速攞5000打發我走。
我果下好肯定佢地係慣犯,然後又再有懷疑。攞電話計一計。妖!22800*50成1140000,咁即係連條數都係錯嘅。爭我3萬幾
我又再埋去,今次面黑,問佢條數點計。最終條八婆攞番3萬俾我,TOTAL係1136000, 咁個RATE即係22720啦,從來無SO過...
條八婆俾我小爆後跟手自己係道笑。我都知一日佢地呃幾多個。
就係咁,第一單越南交易就差D俾人呃。對此地方真係有D保留...

就係呢條八婆

講左好多廢話。直接落戲玉,返到酒店聯絡師兄。K師兄講話媽咪話早D去會多D女,講緊係5點,嘩,太陽都未落山喎。唔緊要啦,反正無嘢做。
食下嘢,訓下好快夠鐘。落到樓諗住用GRAB打車,但唔知點解唔WORK. 咁啱師兄都係有同樣情況。ANYWAY, 剛好有的士, 打的過去,都係55K左右。

去到入房,跟各師兄打招呼,我遲左幾位師兄已經揀了女坐台。師兄再叫媽咪帶女入來。望落真係好唔錯,有一半都OK.
但跟住發生一段小插曲,我誤會揀左個唔出街嘅女,原來尋日先返工,重係處。
而我本身一開始就諗住找LT.
師兄話,你立即換應該唔駛俾小費。但媽咪入嚟後話,點都要俾D,就係咁,條女坐左唔夠一分鐘,我俾左廿萬。
算數,我自己無問清楚。其實諗番轉頭,應該叫埋佢坐鐘,然後抽夠水,睇下個處俾我抽水會有咩反應。
ANYWAY, 佢走左。於是再揀女,不過呢,原來大部分女唔會出街,肯出的大部份是ST.
剩番只有3個肯LT, 但我真係揀唔到。於是我話等下先。
就係咁,一等等左大半個鐘。惟有玩下電話。問下師兄情況,原來ST收250W, LT就350W。佢解釋話係女嘅都寧願ST啦,收嘅錢唔差得遠,又唔駛辛苦成晚,重有機會走兩轉。所以依家大部份女出街都只肯ST.
最後師兄幫忙,催媽咪再搵女,媽咪帶左一條女入來,得喎!就係咁佢就成為我今次旅程的女主角了。

女女瘦底,腳幼,好玩得。不過呢,佢坐唔知幾多枱成日都出左去。不過算吧女女又肯LT,我第一次來又無咩要求。

在裡面食嘢唱歌,同師兄同女吹下水,幾好玩。K師兄條女好靚,不過唔出街。L師兄總共叫咗3條女坐枱。都係好靚。有個超大波,有個著T-back然後薄紗裙,真係睇到扯哂旗(對唔住L師兄)。所有坐我地枱D女都識講普通話。唔算叻但起碼溝通到。
玩到9:30左右,我先帶女走。每人夾左100W. 包哂酒錢食嘢房錢媽咪小費等。價錢幾OK喎. 因為早走,媽咪話女LT要400W。我都OK. 問下師兄,400W係包埋女女今晚坐台嘅,咁又幾OK喎。
ANYWAY, 返到酒店我都未夠10點。在途中打的時,問女女有無帶ID, 佢話有俾我睇,唔知咩證但我只睇到1999。原來女女只有19碎。
問下女女餓唔餓,佢話唔。直接返房。
入到房坐一陣,成晚流流長,唔駛急,但女女轉頭就自己入廁所沖涼。我開門話,你唔等我一齊沖?條女話,呢道好窄嘛。
明嘅,佢唔想一齊沖。不過剛才開門睇到, 條女女瘦底但波波唔細喎,目測有32B。細佬開始俾左反應我。
佢沖完到我沖。上到床,揭開被。身型好靚。重要PINK LIN. 我細佬立刻致意祟高嘅敬意。
條女好young好靚,我果種感覺係返到讀書時,同女同學在宿舍偷情咁。諗到呢道,細佬硬到痛了。
不過條女有個缺點。第一唔肯大車。只可以蜻蜓點水。第二,我亦唔想大車,因為條女無刷牙就上床,真係有D口氣。
條女俾我全身錫暈。佢話好痕不過都無抗拒。我唔單止69佢,玩埋68添。條女D水流到濕哂。
(下刪一千字)
其實都係果D,DO完抱住訓。間中周身摸佢。到朝早6點幾,摸摸下又砌多一鑊。條女之前話同我食早餐,但後來又話返屋企。俾完家用佢就走左了。

第二日,因為都出左兩嘢,無咩慾念。決定是日休息,出去做番一個普通旅客,遊覽一番。

第三日,師兄都在當日離開了,我又掛住之前果個妹。WECHAT佢夜晚來,佢又肯喎。如是,食完晚飯,返到酒店10點幾,女女話依家坐車來。隔左半粒鐘,女通知我到左但酒店唔放人,我惟有落下面接佢。
我問佢咁早走到咩,佢話今日落雨無咩客。
上到房,因為大家都玩過了,叫做熟。阿女因為我好早問左佢,所以來有準備,著了絲質睡衣,我當堂扯哂旗。不過忍住先,問女女可否影兩張相。仍話唔見樣OK。

搞完一獲,又訓。到左早上,我想嚟一獲,女女話好脈訓。咁我俾佢訓多陣。但係7點幾佢起身。佢話想食嘢,食完就走。我問佢,你唔同我做多次咩,佢唔出聲。算,咁同佢食早餐。食完返房,我問佢我應該要俾幾多佢?佢又唔出聲。我話350W啦,佢猶豫左半秒話OK。
我覺得仍其實想400W,我亦一開始預左,但你晨早果炮唔肯做咁我就有D保留了。

ANYWAY, 其實阿妹都俾左我一個美好嘅回憶。

不過因為早上想做又無做,心有不甘。最終下晝去左PAK. 52K. 條女波路很靚,不過原來係手打出,無口爆的。下次試下去口爆街。

玩完就上飛機了,結束了這次SAIGON之旅。

轉貼一下女女WECHAT嘅相

旅程都ok啦!鬆一鬆,义返D電!多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching 食得開心就好。多謝詳細報告!

多謝分享,條女樣幾清純。

只有一個晚上
感到意猶未盡

回復 flyingbee ##1 的帖子

多謝分享。

多谢分享三日兩夜精彩報告

全程使左幾多?谢谢分享

條女好掂,间酒店都好,是那间酒店可否告知我?有劳

很可愛的妹妹,多謝大大分享

Thanks for sharing!

謝謝分享
應該要去久一點
太可惜了

囡囡幾靚喎

高質素囡囡

Ching, thanks for real and nice report

條女好正喎

囡囡真的不錯, 有雞運

感謝分享精彩行程

flyingbee 發表於 2018-6-2 02:32
剛從SAIGON回來不久。首先多謝K, M同L幾位師兄。因為本身單兵唔係好識玩,好彩約到幾位師兄帶路。
落左機重 ...

我之前都喺呢間瀨過嘢,不過都係怪我自己大意,冇問清楚同埋自己數口唔精,嗰日又早機個人都檬檬地唔清醒,唱完錢又係見佢偷笑,跟住先識得CHECK ,至知道俾人呃咗錢。CHING 真係好精明同心水清
跟住第次我去佢隔籬嗰間EXIMBANK 唱,個RATE 好好,有晒滙率俾你睇先,又老實。

CHING 今次有隊友一齊去玩,真係開心,呢啲KTV 有性感囡囡陪玩,氣氛一定超正,又可以抽吓水
今次又食到幼幼妹妹仔,真爽....不過睇落,妹妹好似腳毛多咗少少