[初哥查詢] 未試過北上

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

只係睇中咗個囡囡,應該係福田的。
我乜都唔識,未試過,點樣搵佢?是否要另外出去租酒店的?
自己小心D
邊條女?? 我可以幫你試o左先。
自己一個人上去真係好驚,請比啲意見唔該。
我去嘅喺極品xx會所裡面嘅囡囡,但係唔知是否有地方提供定係要另外再搵酒店。
真係唔知流程係點。
好大風險…仙人跳! 即場吃完即走啦,不要外帶!
一路愛上北上
Don't go today. Bad weather.
回復 hard4u ##4 的帖子

你聯絡咗個agent先去會話畀你聽地址你去到附近再搵佢佢就會話畀你聽喺邊度酒店或者邊度地址邊間房1
我有個朋友,幾年前,幾乎比人捉黃腳雞
什么也不用想,到了照上去,什么都能明白了…
搵埋KO陪你去
包無事
回復 白仔神 ##12 的帖子

Good luck !
Not worthy to to mainland to eat girl. Stay in Hongkong with cheaper price and safety
回復 hard4u ##1 的帖子

你没有她的联絡方法咩?

未試過上就唔好上,未上過去既,我估你都係廿歲出頭
一黎上去做水魚,二黎上去冇野玩
WalkingStreet 發表於 2018-6-9 20:36
未試過上就唔好上,未上過去既,我估你都係廿歲出頭
一黎上去做水魚,二黎上去冇野玩

中肯之言
回復 billng ##17 的帖子

Any update, c- hing, of your visit?
回復 robertkmc ##18 的帖子

Not worthy to go to mainland. Always stormy. Expensive and no service at all
Stay in Hongkong with cheaper price and safety.
小心呀兄弟

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 22:59