[正宗桑拿] 荃灣嘉臨No.99

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

都係去荃灣嘉臨dup正骨水,即係以前滿天星,仍然係七樓,上到去都係先浸先蒸一陣,乾濕蒸都有,凍水池短短地浸左半分鐘,都係唔浸得太耐.

想試下新女,呢輪有幾個新,有係泉灣果邊來,亦有新學師,問左主任都係等佢介紹,最好當然係好樣後生,dup得,o岩talk,總之樣樣都掂果種.

介紹左No.99,外型可以,都幾talk得,先同我踩背踩背,由頸踩到落腳,腰位比較酸痛踩得耐d,佢話之後會再用手同我推,咁佢淨係踩都ok舒服,踩小腿都踩得唔錯.

跟住落番來,用手按頸,膊,手,有拉筋動作,好多位都鬆番好多.跟住落油推頸,籮袖同大髀,之後就再推我條腰,最後按頭,見佢全程d力都好平均,事後係鬆番好多.

整體係幾dup得,時間都用得o岩o岩好,每個位按的時間差唔多,之後就出休息室食野食野,再蒸一陣走人.
呢到上星期試過, 好樣後生真係唔使諗, 不過Dup個正骨水又ok, 按時都細心話佢知邊到唔舒服都會幫你按耐 D, 而且又足鐘
謝謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 13:04