[賽後報告] HCMC 2晚快閃- 參加4台團友拼團

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由於心引起, 又剛好CX出FANFARE。所以忍不住一人前往HCMC。
其實我之前已經去過5,6次HCMC,Catwalk, royale, 1127, 390,queen bee, viet dong, thai van lung 都去過了。本來算一個, 休閒咁去玩2晚, 星期五下午去星期日返。
意外地, 有4台竟然有師兄組團去HCMC 玩,所以就加了團。

第一日- New Stocking

由於Fucking CX delay, 本來4點20分起飛變了6點才起飛, 結果8點半才到Stocking。由於一早知唔對路, 所以就叫了團友幫手捉個囡, 就算豬都找個坐下。
我要求的要求係大波走肥, 樣普通。奇蹟地, 團友又幫我捉左個不錯。
Stocking個場同Aromy, 310, 390差不多,都係一張大台就算。基本上冇咩裝潢,個點歌都幾廢下。
囡相俾你地睇下個波算,另外幾個標青。整體不錯,不過叫媽咪再帶下囡睇, 佢就真係懶懶行,最後得2個睇下。囡囡只有一半識得玩骰仔,基本上英文明白,有少部份識普通話。
平台- 50萬ST- 200萬, LT- 300萬,酒水平, 我遲到唔知佢地飲幾多。但6個人每人120萬左右 (都係媽咪50萬,少爺都要俾D)
宵夜大雨, 但係上次去過PHO HUNG好好食, 大家冇意見之下就帶大隊去左。
團友覺得麻麻地,可能水準下降了。

翻房都係啪啪啪,有招呼但要早上6點走。1Q後傾下又可以晚少少走。

第二日- Stocking
宵夜已同一個師兄講左佢話事。
點知琴晚條女又幾好玩, 所以打算encore。點知麻煩野就黎料。
原來琴晚有師兄睇中條女, 又唔出聲夾下,靜靜雞問媽咪拿微信約女。講真係出黎玩,俾錢就係老闆,但請下次先同團友講一聲,有少少table manner尊重一下自己同團友好D。

約唔到就算。中午去左Vietcom center食飯行街shopping。
下午就去PAK 來個口爆。我第一次去, 我覺得真係唔值得﹗重俾佢打到我條J 同粒LIN有少少痛。冇下次。

食個Pizza 就去stocking。

準時1930開波, 佢就晒我地冷,20條女。就係咁大把。
點知又捉到好野。咸魚青菜各有所好, 但我覺得不是太高班。
個囡就係唔多識玩骰仔。我地3條友又係飲啤酒,每人120萬埋單。
平台- 50萬ST- 200萬, LT- 300萬,酒水平, 我遲到唔知佢地飲幾多。但6個人每人120萬左右 (都係媽咪50萬,少爺都要俾D)
收工各自各翻酒店開波,我條女話明ST,玩完就同佢食個宵夜就送佢走。
屎忽痕,走左去行thai van lung,點知又睇到好野。
WeChat 圖片_20180604020204.jpg
WeChat 圖片_20180604020226.jpg
日本仔區- 快仔
大波妹, 一槍100USD + 20USD開房錢。

屌完行番去訓。
2晚6Q大滿足。

總結
1.        越南落雨真係好得人驚,真係要盡夠唔好雨季去。要去就買定對拖鞋或CROCS
2.        出黎玩同自己熟的朋友玩真係差好遠。至少放心好多。
3.        越南人真係好睇鬼佬, 酒店等的士, 明明係我先, 但都俾鬼佬先。「杜老尾」!
4.        韓K 對比1127/catwalk黎講, 只係平, 水準同女的數目, 前者好很多。當然一份錢一份貨。如果你真講氣氛, 人多一定要去大場。韓K只可應付6人以下。
讚左先睇 thumb:
回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜師兄食到好野!雖然大雨路滑,班機delay左同俾某唔熟團友截糊!
唔緊要!希望下次再去玩得開心啲!

很棒很詳細的文章
stocking去玩過  
算還可以

回復 pc01088 ##1 的帖子

谢谢分享

多謝報告分享,又多靚囡圖睇,又咁啱成團,好正呀!!

多謝詳細報告.. 有機會一起去玩

同ching一樣我每次都係週五去周日回玩兩晚。一個月去1-2次,好玩也平過過去深圳淡水

越南囡囡確確實實唔錯 師兄食多幾位靚女

師兄精彩包告,月尾去,雨季我都驚驚地

good report
tks for your share

感謝師兄非常有用既分享同資訊

峴港有無推介?

thank you

感謝分享

多謝師兄分享!

恭喜師兄飛虎出(X)征 (O)精 6次

越南K其實人多好玩好多,但要約齊腳去幾難下,BTW,第一件真係白滑大波

回復 fungoth ##8 的帖子

最重要有得玩同安全

泰國一個人去就敢,越南仲未敢