尋曰食咗個好啱心水cc

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

放假一支公,當然揾個cc開心一下啦。早前呢個cc打過三次電話都關咗機,今次打電話接通咗,機不可失即約。3;00旺角見面,長髪陣陣香味,走肥好白,見到都硬,過陣開開心心,1200一Q唔錯必定返食!
any info ,pls pm me ..
回覆 讚好 不讚 使用道具

食到好嘢,恭喜哂啦。

louis38 發表於 2018-6-5 13:29
) D# x3 y3 E$ W& L放假一支公,當然揾個cc開心一下啦。早前呢個cc打過三次電話都關咗機,今次打電話接通咗,機不可失即約。3;00旺角見面,長髪陣陣香味,走肥好白,見到都硬,過陣開開心心,1200一Q唔錯必定返食!
$ V2 ]' m# A& Q5 n, i; ]
c hing 系邊度搵架 我都想試下

回復 louis38 ##1 的帖子
" {+ n6 @! J" j& H+ K' w$ A! {( {, d" q+ |/ ~; y, r+ l, N4 m
替師兄開心食好野,可以 PM 聯絡方法嗎?

louis38 發表於 2018-6-5 13:29 . G7 r, _/ `, @4 o5 s
放假一支公,當然揾個cc開心一下啦。早前呢個cc打過三次電話都關咗機,今次打電話接通咗,機不可失即約。3;00旺角見面,長髪陣陣香味,走肥好白,見到都硬,過陣開開心心,1200一Q唔錯必定返食!

1 J' [* |" U( w- ]$ a8 ~. G恭喜恭喜!

& _2 E3 p2 _4 K: J9 K; R) E; C' c9 b* B/ y; P3 ~
Ching
0 W% H2 y$ T+ u) J條女有冇wechat
& R7 Q; Y+ ~1 Q( [$ y方便俾我呀

Ching, - K* ]4 R; k) {, \* B+ Q
# R- I, |: L, g2 K( R
Any contact, please pm
5 K. X' P+ b5 j- ]% l7 H9 b- M8 V/ OThanks6 H8 @0 ?% w% }$ H. V

恭喜食好西

我又係喎,個cc打過三次電話都關咗機,今次打電話接通咗,機不可失即約。3;00旺角見面,長髪陣陣香味,走肥好白,見到都硬,過陣開開心心,1200一Q唔錯必定返食!

回復 louis38 ##1 的帖子4 X4 H( M- e; ]9 s. F. w

5 z8 J8 g' y. V  ipls pm me ..

3 W. g# F" c" ~3 G' n+ \1 o- _
5 L' t+ [$ n: Q見到都硬

回復 louis38 ##1 的帖子3 d/ a, [6 H. ~8 k: m
8 n+ z0 A% X. V+ [- a
恭喜CHING,可以 PM 聯絡方法嗎?

Please pm contact

師兄,可否PM contact?萬分感謝!

師兄可唔可以share囡囡contact

恭喜CHING, 想要囡囡V7, PM ok?

乜資料都冇 你話你屌左欣宜都得啦

cc 樣貌態度如何,有無 v7 可以俾來?