尋曰食咗個好啱心水cc

謝謝分享!食好嘢!分享V7!
回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜CHING,可以 PM 聯絡方法嗎?

多謝分享

多謝分享

咁樣內容...呃like嗎?

回復 louis38 ##1 的帖子9 v' e. y9 O6 C+ n' @- ]
- w, U- x! ]8 g* P& U. ~3 c3 {
any info ,pls pm me ..

回復 louis38 ##1 的帖子) i" T. N% l3 `# x2 J* i# e

2 }% z0 V* c0 Q, ?7 W) I, {可PM留聯絡嗎?

回復 louis38 ##1 的帖子8 c' a) P! d* C' R6 S
! C; W, c" a' k+ g  j4 m

x, p, ^9 s5 T8 B1 @' Q$ l7 r9 G- dany info ,pls pm me .

louis38 發表於 2018-6-5 13:29
" D8 y1 C" v! _+ m/ g放假一支公,當然揾個cc開心一下啦。早前呢個cc打過三次電話都關咗機,今次打電話接通咗,機不可失即約。3;00旺角見面,長髪陣陣香味,走肥好白,見到都硬,過陣開開心心,1200一Q唔錯必定返食!
2 n! `1 N# u: r7 }
師兄,可否PM contact?thx a lot

欣宜萬歲

求分享

真面目 發表於 2018-6-6 18:52 " M% X+ r6 I, R( }: K& {! p: X
乜資料都冇 你話你屌左欣宜都得啦

0 P8 z" Z- t2 J" w4 h少個香爐,少隻鬼!她剛剛揾到工,要約已難上加難!欣宜唔啱你

回復 louis38 ##1 的帖子$ o( Y7 w4 d& J. c, I3 Q

% A) v- o0 M, E( Y3 F$ `) fChing, 7 B; N7 O' v7 S- o

( ?" e' l) H( q0 S3 p6 GAny contact? $ R" w" r+ \2 q1 Q

- |9 F, m/ Y$ E7 F1 g' vTHanks* h  T9 S# p8 p7 Z9 @8 Y

louis38 發表於 2018-6-5 13:29
2 w7 k; h+ l$ W" e$ |+ Q放假一支公,當然揾個cc開心一下啦。早前呢個cc打過三次電話都關咗機,今次打電話接通咗,機不可失即約。3;00旺角見面,長髪陣陣香味,走肥好白,見到都硬,過陣開開心心,1200一Q唔錯必定返食!
3 ]" D# R; A4 E5 _: ~
c hing 系邊度搵架 我都想試下

回復 louis38 ##1 的帖子
; k" c! [; p' T: H
" d" ?& g1 Z0 o5 p7 dPls provide contact thx

上星期約到佢,唔帶眼鏡時樣子甜美,帶番眼鏡好有補習miss feel, 入左房怕怕羞羞咁,好有女友feel, 沖涼時好細心又溫柔,埋位戲玉時佢好吹得,差啲比佢吹爆,小妹好窄又出水,男上女下係咁推好快就出哂野,最後真係頂唔順執多劑先走。 一定番食。 不過如果師兄弟係鍾意大波既就唔係你地杯茶。

一星期後再約多次,大家今次係沖涼時已經係咁唔摸,女女太溫柔,我直頭比佢攪到硬到差啲走火,我緊係唔輸比佢係浴室度撩到佢出哂水。跟住上床埋位仲大獲差啲硬度套都帶唔落,帶左套男上女下推百幾下,跟住轉位大車,啪啪聲咁大聲都唔及佢叫得大聲,推多幾十下就攬住女女出哂野。  可能真係太興奮,抖左十五分鐘即刻捉女女黎再執多劑,兩次都有高潮,如果有時間,佢又唔介意,真係想再執多劑。

回復 louis38 ##1 的帖子. k! B/ S+ U/ ]) I* d# v
0 Z: |% C+ r! W. p
Ching, 請pm 囡囡contact, thx

師兄,可唔可以pm cc 聯絡方法俾我,thanks

Thank you for sharing!!!