樓主: wingwingbig

正喎
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 wingwingbig ##1 的帖子, U0 B. e9 l: A' j& m% v
" g/ M. U6 [9 ]& z3 _3 c. V3 d# f7 \# J5 u
又唔錯喎

咁多師兄鳩沖

回復 wingwingbig ##1 的帖子
' u( x/ J( d5 h0 p" S1 K# ^
( i$ K* R2 T8 D請問可以PM聯絡方法嗎?

wingwingbig 發表於 2018-6-6 20:55
" ^; G. Z! l/ ]  p* C' \5 V7 R. C經朋友介紹,試左件本地妹妹仔。
; }% j: t$ Y* \4 ~1 @質素唔差,有D左右,有大車,環保BJ。
# {% {4 ]; p6 {/ E2 x+ Y最緊要係幾k頭,絕對接受到。
* l$ a9 Z; F2 ]! Y9 `6 O5 c8 F7 {
請問可唔可以pm contact 比我?# {! |! F' o/ Z+ ?* @! J. l
Thank you!

唔錯喎。。。。。

Ching, please PM me contact. Thanks

想知咩價錢7 z2 ?& z; L% I+ s
Ching 可以 pm contact 俾我嗎?# ^4 v" I/ I  N- T1 w
Thank you!

回復 wingwingbig ##1 的帖子3 v  W+ {, H3 R0 C( R. I
( v2 Z; ^; V+ ~6 o/ `/ v6 |
多謝分享

咩價錢可否pm

Would you pm the contact ching?
4 ]1 F: T7 M1 f9 ]Thanks!

回復 wingwingbig ##1 的帖子/ I+ A) v1 b2 C8 \$ t$ m
. Y7 v) D6 r' X3 l- ~* K' W
Ching pls pm

食左好野

seems good, could you share the contact method?

wingwingbig 發表於 2018-6-6 20:55
+ I) f% g- {5 w經朋友介紹,試左件本地妹妹仔。
+ J; E! ?: ~. H7 }9 \% J質素唔差,有D左右,有大車,環保BJ。
8 i0 `( t" y: C" b, N! R$ |) b最緊要係幾k頭,絕對接受到。

7 v' p$ e5 G! o* l/ `' i2 S! ?可唔可以以pm囡囡contact俾我

本地極少接觸,一來容易撞到,二來有時好港女。冇咁放

回復 wingwingbig ##1 的帖子
- c% X! \! U3 I3 h
1 p4 C. x1 \: `7 y3 s6 Z6 _4 ^恭喜Ching ,食得好

wingwingbig 發表於 2018-6-6 20:55 ) h) d9 d- L* V! b' g- \9 z+ u( r
經朋友介紹,試左件本地妹妹仔。
7 C" |' I2 P' B* N& u質素唔差,有D左右,有大車,環保BJ。- C0 t9 Q; K$ C6 e3 B6 V9 C  d; X
最緊要係幾k頭,絕對接受到。
5 F1 s7 H" o" S- C' R% [
真係正!

可以pm contact嗎唔該

吾妹正斗