[食家報告] 韓妹初體驗 - Donuts

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人生在世,最緊要乜都試下。。上次過嚟時間太趕,根本完全冇自己嘅私人時間,難得今次個schedule冇咁packed, 幾大都要俾自己鬆一鬆!本身諗住係Tinder/Wechat覓食,但始終時間太短,言語又不通,有D mission impossible (而家其實仲努力緊,但its another story)所以決定轉plan, 上網四圍揾下唔同嘅韓國夜生活,唔講唔知,原來韓國玩法比香港更多元化,除左大家熟悉嘅永登浦同梨泰院紅燈區,仲有Kiss Bar, 根據網上資料,Kiss Bar駐場嘅多數都係後生囡為主,服務內容有D似香港舊時嘅魚旦檔,開間房,跟住有囡囡係房同你傾心事打車輪,之後再幫你手作仔或者吹,價錢大概10萬WON半個鐘左右(around 700HKD) 咁嘅價錢起隻機或吹值唔值就見仁見智,始終自己冇試過唔方便評論太多!

除左Kiss Bar外,仲有唔同嘅情色按摩,有半套有全套,而今次我去嘅就係Anma (韓文按摩嘅意思), 網上已經有神人整合左一個首爾覓食地圖,基本上跟住地圖,直接Naver Map就揾到 覓食地圖:2cum.in

個地圖正在你按入去,仲會直接bundle埋141嘅賽後報告(如適用) 而我就係因為咁揾到Donuts (本身只係貪近貪方便,但睇完報告後就已經俾佢深深吸引住)

今日搞掂晒所有嘢後,返到酒店做埋公司d手尾就準備出發,落到樓下,跟住指示行,原來Donuts就咁係我酒店後面,但我偏偏兜左一個大圈(上次嚟時已有當地朋友同我講我酒店後面係一個Dark Area, 自己上次行時都不斷有扯皮條拉客,但始終言語不通加上淆底,所以掂行掂過)去到地圖所示位置,見到招牌,但偏偏就揾唔到入口,仲行左入間KTV兩次,好彩果時冇人

係未揾到入口嘅情況下,唯有先去醫肚再上網揾多少少資料,好彩之前有師兄好心影左相,如果唔係都真係唔知點揾個入口。。

入到去。。又係一輪雞同鴨講,佢地嘅英文真係有限公司,好彩佢地有個經理識普通話,雖然麻麻,但至少溝通到。。經佢介紹唔同項目後,選左Club Course 2Q, 跟住就賞金先行,科完水,就去沖涼,經理仲特別提示沖乾淨D...講硬件沖涼房同大陸一般中型骨場冇乜分別,沖乾淨後,由於時間未到,經理先帶左我上房休息,佢由我嚟到我走,都不斷同我講下次嚟可以唔洗book酒店,可以係度住,但如果係咁嘅房,我都係住返酒店算。。係房等左半個鐘左右。。經理再上嚟帶我走,臨出發前仲特別收左我部手機(起初我都唔明,但之後完全明晒)

懷住緊張興奮嘅心情行上多兩層樓,臨到時已聽到強勁嘅節奏音樂,之後經理大叫一聲我聽唔明嘅韓文再講多句我聽得明嘅香港,我已經俾眼前嘅景像完全迷住加有d不可置信,眼前有接近10幾條韓妹企係通道上,通道兩邊全部都係鏡,強勁嘅音樂加埋Disco嘅燈光,果種感覺唔識形容,係我仲俾現場嘅環境迷住左嘅情況下,一個韓妹就行左埋嚟(經理係我臨上房休息時有問過我要乜囡,咁幾大都話後生,靚同大波), 估唔到經理又冇昆我,拖住我個韓妹細細粒,樣唔算最靚,但10分都有7.5分,雖然細細粒,但對波都絕對唔惹少,至少都有34C...佢拖住我往兩邊嘅走廊下,行到一半就停低,跟住叫我挨埋牆,再之後佢就將我件浴袍除左,而我就全身光脫脫咁挨左係塊鏡度。。

除左本身拖住我果個外,突然又再嚟多個韓妹。。呢個個樣就認真麻麻。仲要係微波爐。。跟住佢地兩個就同時,無錯係同時,由上到下咁服待我,睇AV就睇得多,但雙飛服務真係第一次試,兩條囡用佢地超柔軟嘅舌頭同靈活嘅口功不斷刺激我身上每一寸肌膚,而我對手亦都冇得閒,一手揸一條囡(之後都係主力揸拖我果個) 係啜同賴上半身一段時間後,兩條囡同時跪低,用住淫蕩嘅眼神望住已經張牙舞爪嘅小霍堯,又係AV就睇得多,兩條囡一齊食雪條同啜波子真係第一次,正當我想閉目享受時,佢地叫我張開眼,望住佢地(其實除左望住佢地外,現場嘅環境真係好淫糜,因為走廊除左我,仲有其他師兄同我一樣做緊相同嘅嘢) 吹左幾分鐘後,醜D果條囡就趴左係我面前,而拖我條囡就係後面推我入洞,再不斷係我隔離用佢個咀服待我。。插左幾分鐘後,條囡就叫停我,跟住幫我除套,叫我坐係張吧椅度,再幫我吹。。再吹左幾分鐘,靚果個就趴左係地下,跟住我又再跟佢地指示跪係地下屌佢。係我屌緊佢時,突然又嚟多第三條囡,不過佢只係過客,係咁意啜左我幾嘢,俾我揸左幾下後佢就行開左,兩條囡不斷係度呻吟大叫Coming Coming, 或者真係未試過係咁多人面前扑嘢,果一刻完全冇射嘅感覺,插多左陣,兩條囡見我未有射嘅衝動,就嗚金收兵,再由本身靚果個帶我入房,入到房,囡囡幫我做左基本清潔後,就再幫我吹跟住我再提鎗入閘,打個冷震就收工,由於我衰貪心嘅關係,我係選左兩Q...攤左係床同囡囡一齊食下煙吹下水。。囡囡突然問我睇唔睇其他人扑嘢。。AV就睇得多者,LIVE又真係未試過,如是就跟住佢行去其他房係房門口睇(係,佢地所有房都唔會閂門的) 望住房入面其他師兄係度努力,走廊又有其他新嚟嘅巴打做緊迎新任務,我果刻絕對覺得2Q係明智之舉。。囡囡之後再帶我返房,跟住待浴,再叫我坐係張大按摩床度幫我做Body Massage..睇其他師兄講,佢地用嘅好似係日本Nana Massage嘅油,反正就舒服,係沖涼房玩左陣後,就乖乖攤返係床等囡囡繼續服待,過程都係果D...(睇報告,師兄話有毒龍,但我冇,或者每個囡囡唔同啦,雖然我都幾enjoy毒龍,但冇就冇啦,無再特別深究) 歡樂嘅時間永遠過得特別快,70分鐘話咁快就過,兩Q承惠250000WON(1800HKD左右) 價錢你問我,講真唔算貴,如果計埋呢個體驗我直頭覺得物超所值,臨走時同經理吹多兩咀,加埋佢Wechat...再問佢拎埋個服務價錢表,就返嚟寫報膠俾各位。。一路寫報膠,腦入面不斷再loop返頭先嘅淫糜情況。。呀!聽晚如果有時間有力,真心想去多次!!

巴打們如果之後去首爾,Donuts絕對值得一試!
回復 小龍仔 ##1 的帖子

恭喜師兄,我就真係麻麻
可能人大左,食唔返呢種快餐
回覆 讚好 不讚 使用道具

Let me know if you're going tomorrow.

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Donut星期日開唔開?

Thanks For Sharing

間場一般, 但報膠文筆詞鋒一流!

1800港紙70分鐘2Q雙飛,抵啦。

多謝師兄分享

感謝師兄的分享

多謝師兄分享

開眼界了謝謝師兄報告

Good report
多謝師兄分享