[LB專區] 全鵝盛宴

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

貧道好耐都無出報告,想當日為左吸引其他巴打入道,
出過幾份報告,得到唔少迴響,引領左好幾位巴打
成功入道,本來貧道覺得應該功成身退,從此封筆,
但最近見到唔少妖精妹妹報告,引得貧道再提起鍵盤

今次旅程為期8,4晚芭堤雅,3晚曼谷
FB_IMG_1512672073535.jpg FB_IMG_1527507880124.jpg
第一晚對手,身高達1.8米嘅妹妹,身型一流,於soi made in thailand捕獲
mmexport1487215436215.jpg hdImg_6374bf12dc6322ac35dba0bb637deaa21487215479965.jpg
第2晚,此妹妹年多前曾食用,為巨撚族人於soi 8 捕獲
mmexport1527842763909.jpg FB_IMG_1527875780350.jpg
第3晚,年輕妹妹,學生一名,於soi 6捕獲
FB_IMG_1527959105423.jpg 1527960067622.jpg
第4晚,同為巨撚族人,於步行街捕獲
FB_IMG_1528049475447.jpg FB_IMG_1528049513246.jpg
第5晚返上曼谷,此妹妹於Sukhumvit Soi 10 某LB BAR 捕獲
mmexport1528040798034.jpg mmexport1528040802623.jpg
第6晚,此妹妹於v7附近的人發現,後相約酒店格劍
mmexport1528221071153.jpg mmexport1528221065473.jpg
啦屎一晚,nana某LB gogo bar
最後借用barr隊長嘅說話
p.s. 為左防止俾人報串,搞到有女女找我麻煩,
所以大部分相片都是取自她們的line , fb , ig ... 因此信不信由大家同埋不要pm我

多謝觀賞
D相正到呢!多谢Ching分享!等我下個月番去睇下有冇呢D好野
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄, d LB 非常一流, 睇到我硬9曬。
借問相片1及5我服務如何?

不好鵝但1,3,6 都好正 多谢Ching分享

1同5, 係真女就正囉.....

C hing, Thx for sharing...
D LB 好掂, but 格劍我唔掂

幾乎全部睇唔出係鵝  

全部都好正
ST?LT?
收費?

又真係好正斗呀,師兄。來自: iPhone客戶端

自己心水係1,5&6!

恭喜師兄食靚全鵝宴

第一個正過好多女...
真係好易入道

唔見咁耐 , ching 食左唔少"靚女"喎 !

回復 軒轅驚天訣 ##1 的帖子

第5隻鵝仔正喔

雖然正, 但都係怕怕

Thank you for ching sharing, the last one is good!

第1,3個弟弟幾岩我口味 師兄真係對鵝既愛意好大 我都係有5%會食 真女為主
師兄都幾多係pattaya食鵝 我下站去布吉睇下會唔會食到靚鵝

多謝軒轅大師全鵝盛宴分享.

第一次睇鵝相,有反應,shit

第一第6正到呢