[曼谷] MITU 蘋果和蜜桃

簽到
泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: MITU 網址: 
是次消費: 6000~10000銖 日期: 2018-06-08 消費意見 值得一試 返啅指數: 7/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由於工作需要, 經常要去LAO, 但係香港無直航, 所以我總要經BANGKOK, 有時間的話我就BANGKOK留幾日

而小弟留親BANGKOK, 總會去MITU 玩雙飛, 試過第一次之後就欲罷不能, 今次都係預先上網BOOK定女, 選了APPLE和PEACH

先講APPLE, 佢係新人, 黎左無耐, 英文唔惦, 幾SHY咁, 不過真人五官幾靚, 小肥大波(真波), 鐘意肉感的兄弟值得去睇睇

而PEACH就英文好流利, 樣就黑DD, 不過幾NICE, 樣都OK的, 波都係真的, 大概B吧! 全程她就像老師帶學生咁, 過程都係果D啦, 不過玩得NURU 3P, 都係為左果種 "好能忙" 的感覺, 特別係浮床上面, 3條友滑0都0都, 一左一右, 一上一下, 左車下右車下果種感覺, 係值回票價的! 最後浮床先同PEACH一Q, 上到床APPLE起勢吹, 到最後攪極都射唔出, 來個四手HJ 完事...(查實都係好正的四手飛機)

價錢: 3600 X 2

今次住SOFITEL , 所以晚上做完GYM後, 再去蛇美打包返去再多次波

今日BANGKOK 就橫風橫雨, 準備一陣細雨D就去ADDICT, 晚上等埋我D同事來到就去PIMP!

多謝各位欣賞!
支特師兄有心分享.Thx!
回覆 讚好 不讚 使用道具

出TRIP 去BKK 係人生其中一件最快樂的事

感謝師兄分享
之後有機會一定要去曼谷試看看雙飛

double fly , 爽 yy

兩個新女,日本仔老細取名1 pair ,水果系列

回復 denial ##1 的帖子

師兄, 港航有直航架, 只係貴D同少班次D. Lao 都有唔少野玩, 可以分享下嗎?

師兄,多謝分享。

人生總要試一次。 計劃中

如果有搶住吹仲正

不是直航, 都係經停BANGKOK的, 咁樣無意義啦

其實海航都有深圳去萬象的, 不過唔係日日有, 再者, 我又可以儲下ASIAMILES, 都係CX + TG組合好過啦

LAO其實而家娛樂事業幾多的, 因為多大陸人, 很多KTV, SAUNA咁, 暫時仲未食過好野

四手HJ

duckduckbee 發表於 2018-6-9 14:39
師兄,多謝分享。

因為衛生問題, 呢種事情只會係AV中發生

現實中我只試過一條女吹, 一條女含蛋

duckduckbee 發表於 2018-6-9 14:39
師兄,多謝分享。

衛生問題, 現實中搶住吹既情節比較難實現, 除非兩條女真係好FD / 親姊妹咁

我只係試過一條女吹, 另一條女含蛋, 已經好正了

denial 發表於 2018-6-9 17:36
衛生問題, 現實中搶住吹既情節比較難實現, 除非兩條女真係好FD / 親姊妹咁

我只係試過一條女吹, 另一條女含蛋, 已經好正了

DOUBLE FLY真係點都要試下
真係正到暈

MITU都係我其中一個會去既~
不過聽聞質素好似差左~
師兄有無咁既感覺?

雙飛滑嘟嘟果種感覺正到呢 !

雙飛好爽,多謝報告。

双飛在水床上,滑來滑去,超爽。

3p4p5p.....正呀!

你就好啦。寓工作於娛樂。

morrissky 發表於 2018-6-9 23:17

MITU都係我其中一個會去既~

呢個我就唔認為, 始終D女有人走, 就也會有新人來, 主要都係個日本老版仲有KEEP住好的TRAINING