[唱K-GF] 新興6樓

回復 happy仔 ##42 的帖子

6樓情況一樣,陀地都係釣高黎賣
琴晚又上左去坐左2件港女,本身等緊另1條女,無理由on99等而唔坐女,第1件唔痴身,玩左陣就換女,第2件較痴身,比摸,仲有得咀埋,當然係飲到咁上下。
kitfit 發表於 2018-6-20 15:23
琴晚又上左去坐左2件港女,本身等緊另1條女,無理由on99等而唔坐女,第1件唔痴身,玩左陣就換女,第2件較痴身,比摸,仲有得咀埋,當然係飲到咁上下。

質素如何?

第2個好啲 2個都唔差,中等
回復 kitfit ##45 的帖子

Ching竟然坐港女
kanema 發表於 2018-6-20 20:48
回復 kitfit ##45 的帖子

Ching竟然坐港女

媽咪比既,咪坐下,都可以啊
回復 kitfit ##49 的帖子

華姐竟然介紹港女你坐,上星期六我都去左,坐左2件港女。一個DM晒幅相索到爆,真人又肥又矮個面又大,另一個19歲長腿不過平胸有得車下。跟住我同華姐講以後唔坐陀地了
kanema 發表於 2018-6-20 22:41
回復 kitfit ##49 的帖子

華姐竟然介紹港女你坐,上星期六我都去左,坐左2件港女。一個DM晒幅相索 ...

19歲長腿岩我喎 仲要有得車
真係好平下?? 介紹比我睇下岩唔岩口味都好
回復 kitfit ##51 的帖子

典型港女身材囉。我whatsapp華女同佢講聲啦,你幾時會去
kanema 發表於 2018-6-21 07:42
回復 kitfit ##51 的帖子

典型港女身材囉。我whatsapp華女同佢講聲啦,你幾時會去

我都同佢講左,下次帶比我試試
kitfit 發表於 2018-6-20 15:23

師兄可否講吓大概使費幾多
回復 kitfit ##53 的帖子

係窩,c琳我都見到,不過華姐話唔算玩得。我試坐左陣都覺得比較斯文就叫走啦。ching唔好介意
kanema 發表於 2018-6-16 12:14
回復 燕十三 ##35 的帖子

都有,阿媽有幾多女女跟佢

可否推介?
kanema 發表於 2018-6-21 19:06
回復 kitfit ##53 的帖子

係窩,c琳我都見到,不過華姐話唔算玩得。我試坐左陣都覺得比較斯文就叫走啦。ching唔好介意

外表如何?
回復 燕十三 ##56 的帖子

你上去找華姐便可,因為女女合我未必合你
回復 kitfit ##57 的帖子

估計30歲左右。斯斯文文囉,你可以叫華姐俾相你睇。不過真人好睇過相d
著黃色裙 陀北咁款係咪
kanema 發表於 2018-6-21 22:17
回復 燕十三 ##56 的帖子

你上去找華姐便可,因為女女合我未必合你

女年紀大概係?
回復 kanema ##1 的帖子

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 08:21