[曼谷] 官人我重要~

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

官人系列出第三集啦
今次一行3人多左位老友參加。老友一直系英國話要去曼谷玩今次返到黎冇埋由唔同佢走轉曼谷呢個花花世界。廢話唔多講啦。

Day 1
早機去到曼谷10点幾放底行李出去食小小野返去補眠。訓到6点起身出去食飯個泰菜就出發。事關我英國老友未黎過曼谷就同佢去曬男人都應該識既地方 本身諗住去曬cowboy ,nana,蛇美。点知去到baccara已經全部簡到。果晚唔知咩日子全場都爆就搵相熟肥媽咪幫我搵個位例牌都系請杯tequlia 比女。我見我果個一啖飲完問佢要唔要多杯佢話好。搞笑既事就出現。出門口都好地地。條女話要食野好啦去到餐廳就開始醉又系餐廳除衫,缷妝話好眼訓。我果下心諗算等下我做主動。食完坐的士返去,到左門口佢連車都落唔到,我叫我老友條女問佢咩事佢話佢好醉可唔可以返屋企。講到甘由佢。正當我on99睇住老友們入房諗住今晚乾訓既時候line响起。系之前出過包膠系club搞掂既相好話佢食完野見到我。我二話不說問佢有冇野做,冇就過黎搵我。佢諗都冇諗就話黎問系咪only sleep 哈哈黎到咪知。就甘3人完成左第一日既出精旅程

0611_1.jpg 0611_6.jpg    0611_12.jpg 0611_13.jpg

Day 2
中午一如既往唔出去因爲太熱。系屋企坐到3点幾3條友又鳩痕唯有去maria睇下有冇心水。去到得30條女可食用得40%真心講句佢d女有d 真系去gogobar搵都好過佢。所以我地直接叫媽咪指xl 同pr既女比我地睇。我同另一位老友好快就簡左1個pr 1個xl。英國老友就睇中一條女媽咪冇指過比我地睇既原來系新級別prr定prm 要13500baht真系呆左。心諗我平時搵ptgf陪足我一日先20000-30000佢憑咩。但結果系老友有錢任性照去馬。出完精食個飯就搵個當地老友渣車去條日本街玩下日式ktv ,上到去40-50條女都有分2種女一種系只同你玩唔出街另一種就可以帶走。唔出街既可食用50% ,出街既20%.我地全部簡完女就開始飲2杯玩下我同另一位老友都識日文諗住玩得好開心。点知結果系悶過撚坐左1粒鐘就埋單返去。淮備好聽日既重頭戲

Day 3
每次黎都例牌行程ptgf。一早起身走去銀行入訂比agent。之前唔洗話最近太多人放飛機依家要收訂。是但啦本身覺得好麻煩但知道今晚出精對像就心情好返曬,系泰國電視台既新聞報導員。個樣我覺得好似岺麗香。到下就5点電話打黎話女神到左。本身諗住同相80%都冇問題点知系完全同相一樣。我唔系講笑心跳埋出黎甘制。因為老友們女女都未到我就叫女神入房坐下傾下偈諗住了解下先。同佢講野望住佢真系好似同香香公主對話甘。到6点女女都到齊就出發食飯再去onyx。飲左2杯女神high high地我攬住佢跳下捉住佢打車輪果下真系不得了。返到去都系做愛做既事。派左2次彩攬住佢訓,朝早9点左右我feel到有人好似幫我吹緊開眼一睇佢真系幫我吹緊唔理甘多幾累都汁佢多q 。出完精佢話要返電視台懷著衣衣不捨心情送佢走。(怕有人偷相合照我就唔放出黎。唔信既當咸故睇)

0611_2.jpg 女神相        0611_1 (1).jpg 朋友女女飲醉左
0611_1 (2).jpg 另加朋友飲醉相 0611_10.jpg

Day4
起身又系一個無聊既中午。系屋企睇周星馳睇到夜晚當地老友叫我地去club飲酒睇歐冠杯。啦啦林換3出發去到簡完女出左去食個和牛再返去。間和牛真系值得曬時間出去食。返到去都系飲下酒抽下水睇波,因為都知未必帶得走。点知其中一位老友得手10000baht過夜。不過冇所謂睇到皇馬扲歐冠杯出小一日精都冇問題

0611_4.jpg 0611_3.jpg 1.jpg 0611_17.jpg 0611_4 (1).jpg

Day 5

最後一日英國老友要求去nana妖吧obsession 見識下。作為老友既一定陪佢到門口之後我同另一位老友就去左rainbow 4等佢。等左30分鐘左右我英國老友見識完返黎就系rainbow 簡女我2位老友都好快簡到唯獨我一直簡唔到,佢地就話同我去埋蛇尾,到左蛇尾又系迫爆女我都系簡唔到。因為個腦一直諗住女神哈哈。返到去老友們入房開工我就line諗住直接約女神出黎点知佢同屋企人去左韓國失望到盡頭。不過唔緊要7月已經約左女神同我去日本玩幾日,即刻精神曬。訓醒食d野就出發機場返香港就甘完成5日出精之旅。

0611_1 (3).jpg 老友同RAINBOW 女女合照

7月去完日本都會繼續去曼谷出精 ching們請多多支持

補充內容 (2018-6-12 17:01):
各位ching們。你地要問咩就pm我啦
能請教下ptgf agent v7嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

好羨慕呀

確係正既

回復 k56hk ##1 的帖子

新聞報導員好吸引

回帖獎勵 +100 元錢

求PTGF a準🙏🏿

口袋的深度決定女伴叫床的音量

香香就唔多似, 不過都好正, 陪去日本咩價位呀?

Thx C hing share good report !

飲到 😸 咗

出黎撈飲醉甘搞笑...

l2219186 發表於 2018-6-11 17:31
口袋的深度決定女伴叫床的音量

口袋的深度系其中一樣者

fy9413 發表於 2018-6-11 17:33

香香就唔多似, 不過都好正, 陪去日本咩價位呀?

唔知点講,我一見到佢就諗起香香
佢冇講要幾錢,就系話同我去

parknam9 發表於 2018-6-11 17:41
Thx C hing share good report !

飲到 😸 咗

玩左甘耐真系弟一次發生甘既事.

請求ptgf a準 v7 , 太正啦

k56hk 發表於 2018-6-11 17:55
唔知点講,我一見到佢就諗起香香
佢冇講要幾錢,就系話同我去

咁今次駛左幾多?

Great report, all pretty gals, thanks ching

請問Day4間和牛店叫咩名而位置在哪裡?

fy9413 發表於 2018-6-11 18:05
咁今次駛左幾多?

唔連機票,大約10000左右1個人

Gummi 發表於 2018-6-11 18:51
請問Day4間和牛店叫咩名而位置在哪裡?

TETSU 系CENTRAL EMBASSY

可吾可以介紹下邊間CLUB?
邊道食牛?