越南妹Suki咁有質素,除咗想返啅之外,仲好想私有化添!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

. f3 F6 w$ ^2 c4 v1 J
6 X& j( ]  b, ~( H2 R鳯鳴多靚女就係人都知,而喺咁多位靚女裏面,我個人鐘意玩越南妹,由出嚟玩開始,都知道越南妹出名人靚身材正,早排有睇新聞見到個越南教師就佑知啦,真係唔知佢地食乜奶粉大,個個都可以瘦低但大波,唔係後期加工架,天然真波,仲要係玩得好放嗰隻,食過就知佢地有幾好。
% B1 Z4 V! \8 \" u8 q% ?" r8 o7 `* ]% a7 l2 E7 |
Suki可以話係數一數二嘅美人,出嚟玩就係要哩種對手,白滑大波,淫娃姣閪,入房一刻已經主動請食波餅,除衫仲要手多多,啜我Lin又撚我隻雀,真係火都嚟,一路玩住去沖涼,佢有佢忙,我有我玩返夠本,又揸又啜又摷,閪水真係多,後生女又天性淫蕩,扣幾扣已黃河氾濫,捉住我細佬係咁瘋狂吸啜,好似想啜乾我咁。" Y' _3 b$ S. T$ N# i" q
) |! k5 r, d- \2 i9 i
返上床佢先做吓服務,DUP得一手好骨嘅Suki,除咗有淫蕩嘅一面,都有專業嘅一面,睇佢DUP骨時嘅態度就知,比我抽全水都仍可以出力DUP,雖然個身扭嚟扭去,但唔會縮身閃開,佢比我攪到塊面紅晒,閪水流到落小腿,真係好濕,DUP完骨時佢已忍唔住,摸住我半軟嘅細佬放入口慢慢品嘗,吹功真係正,幾吓吸啜已經扯到硬晒。
+ {! i; j4 P* G3 U0 M0 r2 L9 r. [  i, s1 Z
上套好主動騎我,扭呀吜,搖呀搖,又UN又磨,淫娃係天生嘅,睇得出佢好享受小西,完全忘我投入,轉身位玩後推,圓股比我插到啪啪聲,呻吟聲配合住我嘅抽插不停呀!呀!呀!叫聲好入心,越聽我就越係慾火高漲,捉實條腰狂插,佢已有氣無力咁趴喺床,屁股仍然高高抬起比我插緊,好撚正,插多幾吓我都忍唔住要射了!
- p8 b- G4 f+ Z8 v8 S" u4 |
6 n. K) S% F  F% o+ L( `越南妹Suki咁有質素嘅女女,除咗想返啅之外,仲好想私有化佢添!

( Y* p* u  V8 T
1 M; n$ [6 V! j, E 80350f100da3ca954a51cdd7d2e5f2b7f2b50e85.png
甘正真系...蠢蠢欲動
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 tonyliabc ##1 的帖子; `3 C1 O) N6 D* }$ }5 E  ]

* b, ?7 S- h8 f# @靚女推介,值得支持!

回復 tonyliabc ##1 的帖子; C4 S, C) L- y- x8 M* x+ A( l
% Z4 M2 M6 H8 V5 @9 e
Sexy Body

回復 tonyliabc ##1 的帖子* U; ^( @) ^. _3 E3 K' j  r" S

2 h* I" h+ w: s囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

回復 tonyliabc ##1 的帖子1 a. `5 ~& J& i% a$ F/ ]$ O: M
5 U/ u# S. p5 `3 g& F; A
內容豐富,大開眼界!

回復 tonyliabc ##1 的帖子
, O0 K' j; Y: l+ u5 u; O
9 _- q: @; m1 z/ b6 Q! @5 R好似好得咁喎

+ s+ \- Y, ]1 F! R4 t
# [: Z/ l; a+ C- ]9 M3 E7 fBody figure looks slim and nice

回復 tonyliabc ##1 的帖子$ a+ }7 g! S+ n7 c
' B+ l/ G* u2 J% j2 O; p5 l% u
樣好淫 姣西一個I like

5 _+ U  }3 a9 m$ _
, {% j% u) T/ n# q% H多謝師兄精彩推介

報告精彩...值得一試

感謝分享~

好正

多謝師兄分享

多謝師兄索女推介

好野嚟噃

2 @) b+ K1 S& w+ q# c8 O9 D: D8 ^" k* a
thx for the sharing

多謝師兄分享

報告精彩,值得一試

X! _: O7 j9 ^2 E
3 R0 h; N3 y2 q/ `$ |多謝分享