meme哩隻小淫娃真係名不虛傳,係上天賜比男人的恩物!

名稱: meme
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A74084-炮台山-兼職女郎-meme.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

朋友推介南方大廈新女越南妹meme,講到眉飛色舞,話佢啲樣靚身材正,越南妹服務好好,睇見佢講到咁都心痕痕,聽到都鳩硬!夜晚上四台睇睇meme廣告,真係靚到"Dum"一聲,唔怕糖突,夜媽媽打個電話約明天,佢有聽電話,唔知點解個心卜卜跳。約好後第二日去到南方大廈,我無比其他女女吸引到,因個心要飛咗去meme度,開門見真係同廣告相一樣,我忍咗成晚,入房後當然要抽吓水!
' u- n. [! o+ B) W3 _1 S
" C' W* m5 V' ememe真係好靚女好後生,中等身材走肥,波波夠大夠彈手,皮膚白滑,一路幫我除衫一路比我抽水,meme細心又體貼,沖得好仔細,水中互相全身漫遊Body,大波夾埋腸仔,之後奪命水中簫、簫功真係堅到不得了,鬼咁正、差d失手比meme吹爆。! X+ k* w) D" C- m$ q( T% O

2 n0 [5 T# K3 b# {2 Y7 v# ^沖完上返床,先中場休息揼個骨,講真佢d揼骨功夫又幾好,力水夠穴位準唔在話下,最緊要細心,每個部位都玲聽我要求,呢D態度咪好囉,有求必應,唔會黑面,揼完爽完真推油,手法當然好啦,舒服!到掃股感覺好High,攪到鳩硬、反身入正場,啜linR袋袋功夫一流,再吹奏一曲,佢好吹得吓,有想爆嘅感覺,實在頂唔順。- t2 m- K2 c" k; ?
' c  d4 f; C) C8 j& v. i
換套主動騎上來,真係人子細細波大好砌,隻鮑好窄,夾得我好爽,我都要發出呻吟聲,meme好多天然水,腰力又好,聽到交合處發出唧唧聲好好聽,我唔客氣雙手揸波,meme一路UN一路前後擺,meme不繼傳出佢的呻吟聲。
- k1 F9 F& O, @3 @2 u+ u0 B) M7 k& v  _( f. z) ^3 G! E+ F
反身來個傳教士式,meme用隻腿夾實我,越夾越實,真係越插越姣,經過一輪深入淺出,meme已High到面紅紅,我瘋狂搶攻,感覺到佢妹妹收縮,有幾嘢一插到頂,meme就好肉緊捉住我,終於忍唔住,幾十億大軍一擁而出!再沖涼,放低家用就走。meme咁好砌又配合又順德人睇嚟都要返啅一排了!

4 ^# P2 v* D! p5 `, Z9 j* o; K; n8 Z  v* S$ x) `
ac27b0ff4d10a60c1061f32e832bad4268c0c652.png ! S6 }2 K* r/ R2 g$ Z8 @' Y

! H6 t) L1 e. y, L4 Z* C2 i
甘正真系...蠢蠢欲動
回覆 讚好 不讚 使用道具

女女唔錯,食得過

回復 Qwertyasd ##1 的帖子/ i9 t6 U1 f2 w1 Z, j) f

' R( |) [! k3 m9 r# b報告很精彩

回復 Qwertyasd ##1 的帖子) k  ~5 j. l; Y. ?- c! Z7 R
1 m* l9 c4 N& d6 ^
支持 Support

回復 Qwertyasd ##1 的帖子( ]( Y/ P3 A7 Q% U! E

( B6 P" f$ f6 f1 y# j6 W後生靚女

回復 Qwertyasd ##1 的帖子( F+ n7 F1 E4 K+ s8 }7 y0 b5 R
$ ]3 n9 O, V' w4 P1 I4 I+ x5 {% @
多謝師兄分享報告

報告精彩...值得一試

回復 Qwertyasd ##1 的帖子
. l0 d. i9 y! P% G+ E$ Y% Y& b! b  y  m7 g  j& _; m2 q
越南妹支持 Support

7 t  O& {' i( e# i* Y7 @
; g6 a% x  j9 o. ]2 o: L越南妹幾好喎

回復 Qwertyasd ##1 的帖子7 A" }7 b! T2 e" w+ b* l

5 `" O, x4 f7 K' L( x9 T+ F精彩好貼

' L! C6 [3 }5 l2 H/ T& E) F: N
1 L6 x/ j' k" N; R* ~5 L真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

deep thank to the issuer

謝謝推薦`

要試

多謝師兄分享

多謝師兄索女推介

回復 Qwertyasd ##1 的帖子9 c/ P! `. L) E+ D. M) N# C

! y  f( Q# H+ o( z1 Cthx for the sharing

真係咁正?

越南妹真正😍thx Ching share