[揾女心得] 嫩口靚女萱萱

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次推介的上樓萱萱回來了, 今次她說比個折頭我, 讓我打一炮,幫她買一下廣告.
叔叔當然義不容辭, 打她一炮 .
萱萱是個嫩口囡囡,床上功夫不錯 ,特別是懂得調情挑釁,攪到扯直想射,
似可以俾你屌但屌唔到果種淫淫地feel,上得來找佢,緊係可以儘情魚肉一番
哈哈!插入後感覺好緊窄而且淺,覺得好有壓迫感,如果師兄是巨龍更不敢想像
插耐左少少有深情大車,仲有收音機,緊上加緊,好想射,
控制下節奏,放慢呼吸,過左個幾秒後開始見真功夫
大家開始入肉,見囡囡有汗有高潮,選擇爆啦, 然後再來一個事後蕭 .

事後,萱萱同我傾下計,原來上次與客人有些誤會早走左,冇見一個月,近期回來了
同佢傾計真係好舒服,而且唔趕我地走,可能因為一樓一, 會懂得同人傾心事且不怕比人趕
睇下佢在生活時的照片, 好似同情人傾計甘開心,希望這個月與師兄們開心, 不再有不快發生

附上真人相4張,希望大家會喜歡萱萱,讚好報告謝謝!
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

p.s.
藝名:萱萱
年齡:21歲/167CM/D罩杯
溝通:國語,粵語

罩杯是D會說廣東話
後生嫩口, 諗得過!!!
1000 兩小時, 過夜另計. 其他人唔知
記得係加我好友
再PM我, 我一定會發微信你.
謝謝!
聯繫連結
有無其他師兄試過?似好正
我也好有兴趣,方便把联系方式发给我吗。多谢
一定要屌呢條女!
回復 fatdog159 ##1 的帖子

支持真相。
多謝師兄推介分享。
睇落吾錯咁, 吾知真人樣點樣.
$1000 2hrs
1Q or ????
前篇5月$900,這篇6月$1000 ???

我也好有兴趣,方便把联系方式发给我吗。多谢
回復 tianyaabc211 ##9 的帖子

我有興趣.方便把聯繫方式給我吧?
回復 fatdog159 ##1 的帖子

身材火辣,價錢公道。
多谢ching分享
好吸引!
一定要屌呢條女!
樓主大大,仲能聯絡到囡囡嗎
不錯,要試
怎樣找?
求v7
  連結的wechat加不了, C hing可否私信?
此女高質!請提供联絡方法!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 10:44