[食家報告] 首爾佳人簡報

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

短暫留首爾幾日,跟呢度師兄資料試咗兩間,分開出方便睇。先來佳人。

跟資料搵,江南站1號出口,行唔到10分鐘,果然搵到。入去,都幾懷舊桑拿feel,講明來意,被問邊度人,Taiwan? 我答康Kong,ok。250000,數錢,拎鎖匙,除鞋(唔好除襪),入locker房,環境好似大陸中等偏下既桑拿場,但就企理dd咁。除衫,鎖櫃帶鎖匙,光脫脫去沖涼,沖完出來去吧檯坐,有個余崢咁既Bar tender 拎杯果汁飲,然後填問卷,問你要咩type咁,仲有點知道佳人,我圈左141(竟然有呢個option),交卷,佢望望話ok,轉頭余崢返來,話wait 10 min,好,被帶上房,等左10分鐘,有人來叫,畀杯李斯德林你,完事去等lift,lift門開就大家都知了。

簡評:
-lift 女女,model 身型,樣中等,唔會回望,但算靚。後來原來全程係佢,我細膽無敢話要換個試下。
-出左lift既procedure似乎係fixed既,但亦可以隨你想點,總之就sex party feel
-感覺太似AV 群P,成件事幾新鮮,但小心令人不在狀態
-後來見一間房有個係靚到令人難忘,仲要model身型,望住佢搞即時有狀態。之後竟然帶個好宅樣既來我房門搞,好嬲屌。
-對我來講太刺激,以後都未必去了。
-房其實幾似桑拿房,雜亂少少,又有少少似大size一樓一。
-見晒幾位女仔,除左兩個model樣,其他就中等,但唔算差,可能因為都有科學美容過。
-年齡估計都廿尾左右,我果位話28,都應該幾老實。

完。
回復 cynic ##1 的帖子

C兄,請問點解會有 sex party feel 呢?間房唔係只得你地咩,還是在大廳做?

應該係donut 果啲玩法
一出𨋢係大廳有班女又有其他師兄一齊
玩一輪先上房
good place, thanks for sharing.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:39