年輕人,係咩原因驅使你做這份工呢 紫荊 Nicole

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

港女一直係我心目中都帶點神秘既面紗,捉摸唔到 ,揣摩不到,直到睇到呢到有真正既純陀地 我好想去揭開神秘面紗,所以諗左一陣決定鎖定目標,去試試Nicole

見琴日咁大雨,應該會易D,大約十二點幾就打去約,點知主持話一日見唔到人都不會接客,咁都岩既費事空歡喜一場,不過睇黎陀地來無影去無蹤係堅既,等到4點幾,終於見到V7有更新,拿拿聲約定收工去先,雖然橫風橫雨,但無阻我既決心,終於上到一樓,見到彤彤真係又靚女左,帶左我入房之後先洗澡,然後我食住煙仔等左一陣,主角終於黎啦,感覺比想像中更幼,好似岩岩讀完書咁,搞到我都有點怕羞

好坦白講 土身土長未到20歲既小朋友,唔好諗住佢識按,但Nicole又唔係摸既,起碼睇得出有心有力,只係仍需努力,不過我志不在此,一路按我地都有一邊傾計,其實Nicole幾健談,對比我就顯得有點怕羞,不過nicole成程都陪住我,又挨下我拍下我咁,幾有以前番學拖手既感覺,講講下好快又推油,我見有時間,示意加多30分鐘,慢慢嘆

幼幼果然幼幼 手都滑過人,好耐都未試過推背都有反應,可能人大左有一點點既緊張,不過Nicole見我典黎典去都笑笑口問我,你做咩野,我都越黎越怕羞,我都係忍唔住轉個靚身先,Nicole就將燈再較暗一點,我見到Nicole慢慢張手放過去既時候,我呑左一呑口水 啊~不能形容個一剎那既感覺,就好似初賞禁果既心情,既害怕又好奇,我慢慢將Nicole攬住,一手就得夠輕夠幼,nicole趴係我身上,就好似我既初戀咁,我一手輕撫住她的頭,一手由腳慢慢掃上去,我感覺到Nicole心跳越黎越快,是動情了嗎?還是生理反應?我唔知,我再向上發展,嘗試登上她的小山丘,一步一步往上爬,Nicole都越捉越緊,是緊張?還是享受?我唔理啦,我閉起眼睛,聞住Nicole既髮香 ,一直攬住Nicole唔放手,係Nicole既輕聲呼吸之下,大家越捉越實,啊~啊~~我將我既所有都一下子比哂Nicole 我感覺到比平時既更多,可能呢種就叫做岩Feel啦
洗澡後還有時間,同Nicole坐係床邊食事後煙,煙圈一個個既吐出,我問Nicole
年輕人 到底係咩原因驅使你做呢份工呢?係愛吖?係責任?
Nicole 大聲講 係窮呀 你老味!!!
唔知點解,聽到呢句特別開心,呢種就係我所追求既港式情懷
謝謝你,Nicole讓我係亂世中,搵翻失去已久既感覺,一份香港情

回帖獎勵 +28 元錢

多謝通知。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +28 元錢

白滑美人

回帖獎勵 +28 元錢

真心流露出来,正

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +28 元錢

好似幾嫩口

回帖獎勵 +28 元錢

回復 文天祥 ##1 的帖子

謝謝分享

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

全部都好正

回帖獎勵 +28 元錢

Body figure looks slim and fit

回帖獎勵 +28 元錢

Very nice! Thanks you for share brother!

回帖獎勵 +28 元錢

師兄你真識食!

回帖獎勵 +28 元錢

謝謝通知

回帖獎勵 +28 元錢

路過入黎睇下天氣報告,睇黎頗為大雨!

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄報告

回帖獎勵 +28 元錢

我想問點先可試一港女呢???

回帖獎勵 +28 元錢

是不是有得開大啊&幾多銀下樓