[芭提雅] Hollywood不吐不快經歷 多字見諒

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事源係咁 小弟同fd一齊落hollywood 開左支 red label +6支可樂 而隔離枱有6-7個香港師兄 都係開左支酒同6支可樂 咁小弟當時拍住個fd一齊出左去搵囡囡 張枱長期無人睇住 開頭一兩次都出去返黎 都仲有4支可樂擺係到都無飲過   點知有次返黎 一望 得返三支 可樂既 有支仲要空樽黎 另外有支仲要比人倒過剩返小小既添..一望隔離枱既師兄 枱上有約8支可樂 仲要差唔多飲晒 我望住佢地 佢地竟然扮唔知 又唔敢望返我 相信大家都知咩事架啦 之後就好嬲 因為決定返酒店 就將剩餘既可樂倒晒落冰桶到 絕對唔益佢地,真係唔明大家出黎玩 玩到咁cheap都有既?希望各位師兄去玩都小心d 真係咩人都有

順帶一提 入面D囡個個開價8000-10000 又唔係特別靚 已經無以前咁抵玩
可樂都偷咁cheap 師兄又買唔好倒左去咁晒 買樽瀉藥倒落可樂比佢偷
回復 Alois ##1 的帖子

正Cheap精!影衰香港人
兩支可樂。搞到咁唔開心,😂
回復 Alois ##1 的帖子

咁都得。出黎玩就唔好咁CHEAP
不問自取真係唔啱..
有人會話出來玩唔好甘cheap,也有人話出來玩唔好甘計較。我傾向前者。
夜場成日都見到呢d cheap 精,如果有心搞大佢,
搵保安叫睇cctv,證實佢偷可以報警,
為左兩枝可樂搞到去差館就樣衰。

我覺得嗰班偷汽水嘅人 其實唔係cheap 只不過自控能力非常低 ,而且幼稚。
因為 佢哋呢種 純粹係貪求刺激 嘅犯罪行為 好多人心入面都會有呢種 衝動 但我哋就可以控制得到 只不過佢哋控制唔到 就好似失禁一樣
哎,影耐衰晒!無錢就 5好耐出來滾,連可樂都偷,快耐 D 去死啦

我以為投訴囡囡偷錢/早走/服務唔好,原來投訴師兄偷可樂,咁耐第一次見! 完全冇提搵女,又唔關旅遊,版主兄都唔知會搬去邊?
偷可樂真係幾搞笑...可樂可以值幾錢...要出到偷呢個途徑

俾著係我就過去問下仲要唔要啦...我幫你地拎幾枝俾你地驅風?
可能隔離班狗仔猜想你可乐有偉哥,可以壯陽呢。。
哈哈哈大笑
eddie1982 發表於 2018-6-15 08:24
我覺得嗰班偷汽水嘅人 其實唔係cheap 只不過自控能力非常低 ,而且幼稚。
因為 佢哋呢種 純粹係貪求刺激  ...

totally agreed
比我就扮冇野,加d料再行開搵囡囡
師兄,千祈唔好勞氣,如果唔係你連條氣都蝕埋比佢。 大量d,將d可樂比埋佢,佢地仲可能會多謝你,  大家開開心心

佢地無論係貪刺激好,貪方便好,咁樣都偷,咁既格,出黎搵女邊會有運行. .  所以唔使理佢
我还以为妹子的事情  如果2个人的话 最好一个走开留下另外个 偷可乐事情小 给你下点药就不好了 对吧
可樂都要偷?!後生仔來㗎?
其實公道 d ... 偷可樂可能係行過既女, 可能係待應, 又或者另一邊枱既泰仔 ... 樓主點解會覺得係隔離枱師兄呢? 竟然偷可樂唔偷酒

咦 ... 女女呢 ... ? 個故事好似唔關呢度事
都幾有趣😂😂

我都覺得應該公道D,一SET可樂加冰都係7-800匹,唔係親眼見唔好一口咬定,可能因為你個樣太惡睇人地,人地驚呢

其實樓主都應該負返D責任,無人係枱唔見野唔怪得人,仲有HOLLYWOOD女女貴已經唔係新聞,不過你留到最後可能會有D無客既女女減價

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 18:57