[初哥報到] 深圳同香港比

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有無人同時試過香港酒店同深圳酒店的囡囡?我試過深圳的,系好貴,不過系真正模特身材。服務又多,而且仲有絲襪玩  。不過香港我就五敢去,害怕坑。
香港安全
多謝師兄分享
用手機回應 毛明 #2 的帖子

同深圳的囡囡,有無得比,如果系1300的話
用手機回應 CQQ123 #3 的帖子

因为最近沉左船。。不如太贵,2次2500Hk
可以pm我邊度有得玩嗎?
回復 Nantnd ##1 的帖子

最緊要香港安全。
留港消費重低玩又安全。
香港安全
HK is much safer, just image when you are in SZ room sudden hear big noise outside.

You fear to death, in HK nothing to fear
回復 kcrc100 ##11 的帖子

對!凸然細老帕就無得玩
依家SZ仲打緊風咩?
過兩日要出差過去, 很想解放下啊!
Nantnd 發表於 2018-6-17 15:44
有無人同時試過香港酒店同深圳酒店的囡囡?我試過深圳的,系好貴,不過系真正模特身材。服務又多,而且仲有絲襪玩  。不過香港我就五敢去,害怕坑。

分别就系人仔对港币,同样一千,港币即系千二,安全性,一個吾好彩,香港拉鸡吾拉客,上面就客衰梗,15日加罚錢,自己比較拉
又平又正就話冒險王北上深。過千就留港,
用手機回應 oyk562389 #15 的帖子

但系我體香港美少女報告的圖片,同深圳的囡囡差好遠。所以我先上去玩。香港就真系無試過,只試過泰妹
香港叫雞無罪,大陸叫雞有罪
深圳提心弔膽
多謝師兄分享
回復 Nantnd ##1 的帖子

深圳若果真係要趕絶黃業,咁第日會唔出現一利兩敝情況?
一利多咗好多江山嬌美過港搵食
二敝係多咗好多内地嫖客過港搶食同炒貴曬價格(即如澳門咁!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:32