樓主: slave_11111

[粗人粗語] 第一次叫雞

上個世紀冇東歐妹做,係2千年之後先至有東歐妹。以前全部都係英國妹企街,白粉妹,單親媽咪同埋出走少女,好多地方都有G街
slave_11111 發表於 2019-1-31 16:49
不過鬼妹真係好叉闊。。

鬼妹十歲嚟頸,12歲有D已經開飯或者自摸,不過20歲之前身材真係好正,波係波,蘿友翹起,腳又長,睇好吸引
英國而家邊到仲有? 我係法國就見過。。英國唔識訂。。。不過英國妹通常都比較肥。。
英國而家邊到仲有? 我係法國就見過。。英國唔識訂。。。不過英國妹通常都比較肥。。
slave_11111 發表於 2019-1-31 17:10

未生過D鬼妹就可以,生咗就變痴肥。去club浦著到好性感都有,飛釘凸的好正常,冇著底褲都遇過,鬼妹係有sex drive,佢哋仲吊得多
第一次就跌錢
第一次 射唔出
2ontop 發表於 2018-6-27 11:29
我最初去吊極吾出,試幾次幾條囡刀系甘,不過我享受過程,好正

應該心理壓力大吧
小女女 發表於 2018-6-25 10:00
第一次去到,沖涼前緊張到唔記得除底褲

我同你差不多,不過喺唔記得除襪
諗番起..嗰時玩一樓一玩熟咗..因為覺得141乜都唔比玩...又係1QQ 計...心思思走去玩CC....第一個就係輕熟女...加埋錢無限Q中出....

嗰次真係玩得好盡興...69, 指插, 口爆吞精...乜都玩...條女又放...波又夠大...出咗兩次之後我就索性插住係佢入面唔出嚟....到後來佢姦番我轉頭...如果佢靚女D..我真係會沉..

之後再咁玩咗兩個...真係好正...

雖然之後驚咗幾個月..但真係值得..
我後頭幾次緊張,好硬但攪好耐先出到,係真係好耐
幾廿年前,真係唔記得了
叫多D,精多D
緊張過度

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:01