再戰東B

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回月尾東B初体驗真是念念不忘。今天下午到信德東方買套票。最平是2998,包兩个師父功。我今次好想試大俾根,包呢part就要3598,林左一陣,要呢个。下午5点鬆D到達東B。雖然笫二次去,电梯仍然找錯。上到去交票冲凉。馬上選女。可惜己有几个師兄選緊。最正个D己被点清。Alan經理只帶着8个行來我面前。一个鬼妹,其餘都是祖記,除最左兩件,都要加几百。中間企住个位都几靚,加400,B尾波,1米7左右,走肥,吾等下水,就妳。今次選空姐主題,等了几分鐘,女女带我落房。因之前有師兄講過有鏡,所以好想試。今次有環保吹,女女美乳配靓link,正。愉快渡過第一Q,服務不錯。

之后上返大堂,叫返个海南鷄飯,味道不錯。有几个女女前后來問我做吾做師傅功,大脾根,見到第三个高高廋廋,話做兩part可落房,即時拿拿林食埋兩淡飯落去,問女女俾吾俾抽水,佢話無tips吾得。算,唯有睇佢帮我打,打到差吾多夠鐘都出吾到野。我就同佢講加多part,佢就開始俾我抽水啦!我就解她兩粒衫扭,好快亦射了出來。

完事后上番大堂繼續俾女女按,但大叔走埋黎叫我俾佢按,我話吾洗。心林我黎揾女的。但女女叫我俾part佢做,算啦,俾part腳你同步做。女女按頸,釆耳,大叔按腳。都算做大爺。

跟住原來仲有part刷背。有个小美人帮我,話,吾止刷背,全身都刷,细路都有份,今次好完滿。套票包咁多野。

埋單補番400+兩part大脾根,共1096,現在坐緊船返香港,東B沒有令到我失望。

还有,澳門是免費有世界盃睇的。所以有得睇全部赛事。但黎呢樹我指有興趣渣波。馬交無得頂。
多謝細心報告, 真好人給大叔按腳
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 pcshit ##2 的帖子

大叔原來歷史悠久,仲耐過宜家老細,上世紀己在這裡做。我問佢日日对咁多女女想吾想上,佢話后生時会,宜家小左需要,間吾中会返大六。

多謝師兄分享

多謝細心報告

回復 wongwingkin ##1 的帖子

確實係大豪客, 佩服師兄 !!
最緊要洗得開心 !

回復 ck974973 ##6 的帖子

下次会食番過平攴

wongwingkin 發表於 2018-6-19 23:25
回復 pcshit ##2 的帖子

大叔原來歷史悠久,仲耐過宜家老細,上世紀己在這裡做。我問佢日日对咁多女女想吾想上,佢話后生時会,宜家小左需要,間吾中会返大六。

熟客就知 大叔按腳很hea,厄時間同掛住吹水
不過好有印象佢講過話東B係國際廁所

回復 Kanetaker ##8 的帖子

佢好吹得,都很有娛樂性,話以前老細收錢數銀纸數到手軟。因昨晚很少客,以前D客7点几己经要排隊。

謝謝師兄報告

渣波又睇波
樂趣必好多

回復 mcdullpig ##11 的帖子

都係,食埋波餅更好

Me too
我也念念不忘
找個空檔想再去回味下

多謝師兄分享

回復 犬齒郎 ##13 的帖子

師兄你4飛真的利害。

感謝報告

師兄唔去東a 玩下

回復 rexrex007 ##17 的帖子

如果時間鬆動D,都想試吓。另也想試試D1浴室,呢度師兄大讚的浴缸同服務。

回復 wongwingkin ##18 的帖子

去打令時間唔駛鬆動先真
一入去揀女就入房
就係咁

間唔中過大海做大爺的確爽