[賽後報告] 2018 西貢單兵揾食TRIP點滴分享 (DAY 3 & 4)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2018 西貢單兵揾食TRIP{多文字}點滴分享  (DAY 1)
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=354947

2018 西貢單兵揾食TRIP點滴分享 (DAY 2)
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=354947

第三日由於過完夜 ,同埋我都唔係一日可以出好多次嗰啲,年紀大,無咁好精力 ,所以中午都係輕鬆一下,出去逛一逛。我都好鍾意去啲文青咖啡店度消磨吓時間,之前都有CHING 去過。其實都好多旅遊BLOG 報導過,而講真,有行開Nguyễn Huệ 嗰度,都好大機會會望到呢幢咖啡公寓

42 Nguyễn Huệ, Bến Nghé, Quận 1, Hồ Chí Minh

順便又WECHAT 吓另一個囡囡,人地介紹,之前食過一次,波大幾白,不過就係唔係好識英文,同埋個人好情緒化,WECHAT 有時忽然會發你爛渣,又成日要話俾錢佢,買嘢俾佢,今次都係諗住見吓佢,睇吓佢面對面會唔會好啲,不過最終都係有啲嘢激嬲咗我,令到我忍唔住要爆返佢轉頭 ,以後唔會再揾佢,除非免費

之前有同佢視頻過幾次,有一次佢心情好啲,叫佢除衫俾我睇

咁今次我係有買少少禮物俾佢0既,係佢指定某一隻香水,少少貴啦,我開頭諗住一番心意佢會識趣,自動自覺陪我多啲同食吓飯之類啦,點知佢上嚟前都係話要我俾錢佢,咁我咪話好囉...冇講明俾幾多喎
好啦....嚟到我酒店房,幾好FEEL,又話好掛住我,大家就咀吓同開始做正經事,上次同佢做時聽到佢下面少少水聲,今次又係咁,做咗一輪,佢怕怕醜醜咁要轉POSE,女上騎我,咁我又摸吓佢個屁股同佢個西....哇.....濕晒 ,最後加速完事,張床濕咗一細灘水

沖完個涼,以為佢會留耐啲啲.......呀,條死女包,又話自己個姊妹有事,要走先,同佢真係雞同鴨講,我見咁樣,都係算把啦.....叫做出咗火,第二次又係咁樣,都睇清楚佢係咩人。跟住我求其俾咗US$50叫佢走人,佢仲想要多啲....我話"NO", 買咗香水俾你,仲想點 ,無錢啦.... 講真,有多都唔想俾你,你咁求其,咁易俾你賺咩啲錢 ,而且又插得佢咁爽皮,佢都好高興啦....咁佢就BYE BYE 囉....

返到香港,佢又叫我下次買香水俾佢,過咗唔夠三日,佢話要買另一種喎,唔鍾意之前嗰隻香水啦 ,我咪即刻喺WECHAT 屌柒佢啦,我話你真係嘥我啲錢,個人又唔撚知足,我都唔再鍾意你啦,BYE BYE....講真我都無諗過再買嘢俾佢,就係咁,完....你估得你一個越南妹咩

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DAY 4

呢日主力揾網約囡囡試吓同埋WECHAT 囡囡,講真,唔算好高成本,主要係花時間高多啲,同埋房錢同埋交通費

首先上午重施故技,發咗幾個SMS,得一個回覆,咁又係叫我去某酒店開間房先啦,去到俾個房號佢喎,中間都等咗20分鐘咗右。嚟到真人還可以,但又係唔係好分到係咪相片中人囉 ,咁佢個身材算OK,唔大波,但SLIM,而且個籮柚好翹,帶眼鏡,眼唔算大。之後佢就叫我自己沖涼先,例行公事咁,心知都係跌錢多啦,應該冇乜服務。跟住佢自己沖一沖身,上到床吹咗一兩分鐘就上套入。咁當然要佢騎返一輸交吓功課先啦,條腰又幾識搖,(我估越南妹坐電單車多,真係訓練有素,講真我開頭去越南,坐電單車好緊張,但見當地人好輕鬆,啲囡正面側面坐都無問題 ,而家自己都學識咗要用少少腰力去平衡吓同埋放鬆啲,咁就覺得好爽 。) 呢條囡問佢話28 歲,真係睇佢唔出,我仲以為23-25 左右 ,然後到我正面推佢時,佢又合埋晒眼,好似好ENJOY 咁,典嚟典去,我都好想偷拍佢正面同大家SHARE 吓,不過都係驚驚.... ,跟住轉後推...機會嚟啦,咁就冒死拍佢幾秒咁多...個背脊都算唔錯 ,但我又驚又緊張,一路推...搞到好快出咗添 ,盛惠VND2,000,000, 有少少貴,同唔太抵...不過算啦,都係要冒險試吓嘢先心息。

等囡囡走咗冇幾耐,我都走人,咁一路行吓行吓,有少少肚餓同口渴,下午茶時間,見到呢間嘢 ,係我好鍾意0既食物/飲品朱古力,呢個品牌見過吓,但係就未試過,同埋唔知佢有間咁0既專間店,網上再揾吓,原來係幾出名0既越南出品,由兩個外國人,用越南本地可可豆去製造朱古力,可以現場見到佢地人手製造。

Maison Marou Saigon
169 Calmette, Phường Nguyễn Thái Bìn, Quận 1, Hồ Chí Minh

呢啲地方,下次帶囡囡嚟吓都唔錯,環境好舒服,裝修好靚,應該開咗唔係好耐,我自己幾鍾意飲DARK CHOCOLATE/ CACAO,所以我都試咗佢地0既SIGNATURE CHOCOLATE ,順便補充體力

黃昏時段喺酒店休息時又開始心思思,覺得剛才嗰一炮好似唔係好滿足,出得太快,同想試多條囡,於是又喺WECHAT 度揾個傾過吓又識英文0既雞頭,佢講到話一定同相中人一樣,唔同樣唔收費(心諗....周街都係咁講啦 ),不過算數,橫掂有時間,去A25 開間房,又睇吓有乜玩。最多揾另一個BACK UP 雞頭啲囡過嚟啫,好又一餐,唔好又一餐,又唔係太貴,當喺香港食個一樓一咁。

於是,大家都應該會估到.....嚟到時係冇相中人啦,我都當然失望,但係都想睇吓佢有冇俾到啲可食用0既囡囡我,首先嚟咗嚟一件少肥同黑啲,一定彈佢鐘啦

然後再嚟呢件 ,唔得....啦,睇背影都唔順眼,再彈

終於,第三件好少少,而且又識講英文,溝通冇問題,佢之前條仔係鬼佬喎

即刻同佢開波啦....但係都要扮吓嘢,問佢個FRIEND/AGENT 點解要呃我.... ,之後佢叫我俾錢先(US$60),我話做完先俾啦,而且都唔係相中人,又浪費我時間...$US 50 啦,佢就即刻話好,同佢個FRIEND 講咗。傾咗一陣計,然後一齊沖涼,皮膚係健康膚色,我OK,身材都唔錯,有前有後,腿型都還可以。上到床又慢慢同我吹,幾好幾細心,正場時又係好肉緊咁,抓住床單,又合埋眼,又呻吟,又叫COME WITH ME...哇...頂呀,我都努力衝刺搞掂。之後都傾咗一陣,同埋抄咗牌先走,下次有機會再約佢出嚟。

Take the seat first
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 luvsupernatural ##1 的帖子

第二條囡身型幾靚喎

後入幼腰,視點正

多謝師兄分享  利害利害!

Very beautiful.. ching, you are really brave :-)

外約,怎樣也要試下,試完應該都是那句,外約只是後備選擇,去韓國區吧

WeChat trip... 微信真係8成中招, 我上次去無試, 團友試左三個。全軍覆沒

acchan恒 發表於 2018-6-22 22:45
WeChat trip... 微信真係8成中招, 我上次去無試, 團友試左三個。全軍覆沒

都係架....不過有時間咪試吓囉,滿足男人想睇吓唔同囡0既慾望,的確係有好大機會踩屎,間中先會有啲好嘢食到吓。我心諗,睇唔啱,最多蝕房錢 VND200000 。揾到好嘢就當BONUS

luvsupernatural 發表於 2018-6-22 23:38
你指去QUEEN BEE ? 聽聞嗰區有唔少呢類酒店式妓寨喎

那代表今次無去,那你下次去見識下

Very beautiful.. ching, you are really brave :-)

thx Ching sharing your own experience

幼腰已經好殺食..後推一流

thx for sharing

good pics. post more

多謝C兄介紹, 朱古力店我喜歡, 最好下午無野做去hea下

找的M很靓